Merhaba hanımlar, hormonlar bizi çok yıprattı. Bugün hep birlikte kendimize bakım yapmaya ne dersiniz?
Lütfen bakım yaparken kullandığınız ürünü de belirtin ki yapmak isteyenlere fikir olsun ![]()

Merhaba hanımlar, hormonlar bizi çok yıprattı. Bugün hep birlikte kendimize bakım yapmaya ne dersiniz?
Lütfen bakım yaparken kullandığınız ürünü de belirtin ki yapmak isteyenlere fikir olsun ![]()

Hamilelikten yüzüme sadece sabun birde Burun bandı yapistiriyorum ![]()
![]()
![]()
![]()
bakım yaayi özledim valla bende bir dogursam hayırlısıyla hem iki gundr bir yapıyorum normalde ama hamilelik bütün bakımı durdurdu valla![]()
Ben çok bakımlıyım galiba bi duşta bile bir sürü ürün kullanıyorum hepsini tek tek paylaşırım ![]()
Bu gün değil ama yakın günlede saçlarımı kestireceğim.Baya uzanmış ve ben uzun saç sevmiyorum malesef.Kesince atarım burayada ![]()
Saçına doğal yağlar sürebilirsin bence bir sakıncası olmaz
Maşallah nazar değmesin ![]()
Amin Teşekkür ederiz
Maşallah sübhanallah pasaya benim kendimden once eve bakim yapmam gerek temizliğe baslamam lazim ![]()

Maşallah ![]()
bizde umayla atarız yapınca inşallah ![]()
Çok güzelsiniz maşallah size kızımın gözleri mikrop kapmış onunla ilgilenmekten kendime fırsat bulamadım valla çok kötü olmuş gözleri doktora felan götürdük ![]()
Gamzene ayri Günay’a ayrı mest oldummm nasil güzelsiniizzz ![]()
![]()
Yaparsın bugün kendine izin ver kendini şımart ![]()
Geçmiş olsun çocuklar bebekler hasta olmasın onların yerine biz hasta olalım
Teşekkür ederim arkadaşım ![]()
Ohhh valla içim ferahladı yüzünde gülücük görünce ben de gülümsedim ![]()
![]()
Yaa canım benim hepimizin yüzünden gülücekler eksik olmasın inşallah ![]()
![]()
O minnak eell detayiii ![]()
![]()