Merhaba hanımlar, hormonlar bizi çok yıprattı. Bugün hep birlikte kendimize bakım yapmaya ne dersiniz?
Lütfen bakım yaparken kullandığınız ürünü de belirtin ki yapmak isteyenlere fikir olsun
Merhaba hanımlar, hormonlar bizi çok yıprattı. Bugün hep birlikte kendimize bakım yapmaya ne dersiniz?
Lütfen bakım yaparken kullandığınız ürünü de belirtin ki yapmak isteyenlere fikir olsun
Hamilelikten yüzüme sadece sabun birde Burun bandı yapistiriyorum bakım yaayi özledim valla bende bir dogursam hayırlısıyla hem iki gundr bir yapıyorum normalde ama hamilelik bütün bakımı durdurdu valla
Ben çok bakımlıyım galiba bi duşta bile bir sürü ürün kullanıyorum hepsini tek tek paylaşırım
Bu gün değil ama yakın günlede saçlarımı kestireceğim.Baya uzanmış ve ben uzun saç sevmiyorum malesef.Kesince atarım burayada
Saçına doğal yağlar sürebilirsin bence bir sakıncası olmaz
Biz ana oğul saç bakımı yaptık. Hindistan cevizi yağı sürdük benim saçımda ek olarak zeytin, kantaron, badem, üzüm yağı vardı.
Maşallah nazar değmesin
Amin Teşekkür ederiz
Maşallah sübhanallah pasaya benim kendimden once eve bakim yapmam gerek temizliğe baslamam lazim
Maşallah bizde umayla atarız yapınca inşallah
Çok güzelsiniz maşallah size kızımın gözleri mikrop kapmış onunla ilgilenmekten kendime fırsat bulamadım valla çok kötü olmuş gözleri doktora felan götürdük
Gamzene ayri Günay’a ayrı mest oldummm nasil güzelsiniizzz
Yaparsın bugün kendine izin ver kendini şımart
Geçmiş olsun çocuklar bebekler hasta olmasın onların yerine biz hasta olalım
Teşekkür ederim arkadaşım
Umay karın doyurmakla meşgul bende kaş bıyık aldım yüzümü kabak lifi ve dalinle yıkayıp sonrasında gül suyu ile sildim şimdi birde renk değiştiren maske sürdüm kuruyunca çıkarcam. Sonra fa gündüz kremi ve bitti Yemek yapmadım eşim işten gelicek yemeğe de etli nohut var
Ohhh valla içim ferahladı yüzünde gülücük görünce ben de gülümsedim
Yaa canım benim hepimizin yüzünden gülücekler eksik olmasın inşallah
O minnak eell detayiii