Bacak bacak üstüne atma testi

Arkadaşlar şimdi size bir şey sorucam kız kardeşim eve geldi ve bana şunu söyledi eğer her iki bacağımdan birini dahi diğerinin üzerine atabilirsem doğuma daha zamanın olduğunu söyledi eğer atamazsam ikisini de doğuma bir hafta kaldığını söyledi bunu da bir videoda görmüş biraz bakındım öyle yapanlarda olmuş bu ve ben de 33+4 deyim acaba var mı böyle bir şey bilgisi olan çevresinde yapan :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

3 Beğeni

İlginçmiş :laughing: ilk defa duydum.

1 Beğeni

Bende şaşırdım ama varmış diyorlar

1 Beğeni

Valla bende ilk defa duydum ilk hamileliğimde spor yapiyofum plates yapardim kolay dogum olsun diye doguma gittim gün doktorun odasinda bacak bacak ust uste atip oturmuştum ama o gün doğurmuştum​:joy:

1 Beğeni

:joy::joy: cidden mi ne güzel ya benim erken valla öyle düşünüyorum ama erken doğum riskimin olduğunu da söylemişlerdi

Bana dediler gayet bacak bacak üstüne atıyordum. 2 gün sonra doğurdum hahahhah

2 Beğeni

Kız ben denedim hiç atamıyorum dümdüz koltuğa veya duvara yaslanıp öyle denedim öyle yapılıyormuş ama atamadjm üst üste

:joy::joy::joy: dert etme doğurunca saglikla inşallah bebişle birlikte atarsin​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

İnsAAllah canm Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ya canım o boş laf bence :joy: onu bana da söylediler ve son zamanlarda gerçektende bacağım kalkamıyordu . Bacağın kalkmaması bebeğin aşağı inmesi ve kanala yaklaşması anlamına geliyormuş gülya ama gel gör ki benim bebe yerinden 1 cm bile kımıldamadı . tam 1 ay boyunca düzenli ve en yüksek seviyede sancılar çektim ne açılma nede kanala inme falan olmadı. Son olarak hooop sezeryan oldum :joy: ki zaten çatımda dardı her türlü sezeryan kaçınılmaz oldu

1 Beğeni

Hadi ya benimde sancılarım başlamış yalancı diye düşünüyorum ama çok canım acıyor

1 Beğeni

Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun ve kolay doğum nasip etsin inşallah.
Benim doktorum bile şaşırmıştı nst cihazında pik seviyede ilerlliyordu hep hatta bir ara 3 dakikada bire bile düşmüştü sancılarım ama nafile

1 Beğeni

Bundan çok korkuyorum bir de boyuna kadar sancı atar mı attı mı veya sende

1 Beğeni

Boyuna kadar derken anlamadım açıkçası

Demek istediğin nst kağıdında dağ gibi çıkması mı onu mu kast ediyorsun

1 Beğeni

Yok boyundada sancı olur mu

Boynumda platin var ondan soruyorum

1 Beğeni

Haa anladım canım yani şöyle açıkçası benim bünyem çok zayıf olduğu için hamilelik sürsi boyunca hergün farklı yerim ağrıyordu hep ağrılarla geçiyordu. Ama boynumda olmadı sanki hatırlamıyorum. Benimde senin gibi boynumda beyincik sapına yakın yerde daralma var doğuştan

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun Rabb’im yardimcin olsun insAAllah :palms_up_together:t2: çok korkuyorum boynum kırıldı bir kaza geçirdim yaklaşık dört yıl önce 9 tane platin var ve sinirletim %90 zarar görmüştü o yüzden çok korkuyorum

1 Beğeni

Ama tavsiyem eğer olurda sezeryan olursan sakın yarı anestezi kabul etme seni ikna etmeye çalışabilirler ama kabul etme çok riskli. Bana yarı yapabiliriz dediler başta anlatınca falan haklısın dediler