Kızlar 7. Ayda belden sağ bacağa diz kapağına kadar ağrısı olan oldumu benim 3 gündür ağrım var ayak parmaklarım uyuşuyor daha önce yaşayan varmı ilaçta içmek istemiyorum parol mideme dokunuyorbaya kötü durumdayım
Benim ilk gebeligim 5. Aydayim benimde bacak kramplarım var ayaklarım ayak bileklerim sancı halinde. Bende çözüm bulamadım . Ayakta çok kalamiyorum
Geçmiş olsun arkadaşım magnezyum takviyesi alıyor musun? Anneler bu durumda magnezyum kullanıyor
Magnezyum da kâr etmedi ilk hamileligimde hiç olmamıştı
Doktor bana bir şey onermedi malesef parol dışında
Parolda bana etki etmiyor midemede dokunuyor zaten ondan içmiyorum parol etki ediyormu denedinmi @Flz
Bendede bacak agrisi 6 ayimda başlamışdı. İlac falan kullanmadım. Ama com fena ağrılar dı ya @2cocukannesi
Parol biraz olsun iyi geliyor ama etkisi geçince devam ediyor. Ilık duş iyi geliyormuş imkan buldukca duşa gir @2cocukannesi
Bebişin durumu nasıl sen nasılsın canısı @Sevane18
Bebegimin gaz problemi var . Nefes alınca hırlıyor Geceler uyumuyor Onunla ilgileniyorum
Sen nasılsın arkadaşım @Flz
Kıyamam ya minik kuşum Daha iyi olur inşallah.Gittikce karnım daha çok büyüyor ona alışmaya çalışıyorum
Çalışmaya başladım annemin tedavisinden sonra ondan bakamıyorum kısa sureli foruma bakıp cikiyorum doğumlar olmuş yeni gelenler olmuş
Aminn inşallah teşekkür arkadasım. Büyüsün büyüsün doğuma yaklasiyorsun sende inşallah canım @Flz Hayırlı olsun işin
Bebiş sağlıklı olsun inşallah davul yutmuş gibi gezmeye razıyım @Sevane18
İnşallah @Flz