Bacak ağrısı

Kızlar 7. Ayda belden sağ bacağa diz kapağına kadar ağrısı olan oldumu benim 3 gündür ağrım var ayak parmaklarım uyuşuyor daha önce yaşayan varmı ilaçta içmek istemiyorum parol mideme dokunuyor​:pensive:baya kötü durumdayım

3 Beğeni

Benim ilk gebeligim 5. Aydayim benimde bacak kramplarım var ayaklarım ayak bileklerim sancı halinde. Bende çözüm bulamadım . Ayakta çok kalamiyorum

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım magnezyum takviyesi alıyor musun? Anneler bu durumda magnezyum kullanıyor

3 Beğeni

Magnezyum da kâr etmedi ilk hamileligimde hiç olmamıştı

1 Beğeni

Doktor bana bir şey onermedi malesef parol dışında

2 Beğeni

Parolda bana etki etmiyor midemede dokunuyor zaten ondan içmiyorum parol etki ediyormu denedinmi @Flz

1 Beğeni

Bendede bacak agrisi 6 ayimda başlamışdı. İlac falan kullanmadım. Ama com fena ağrılar dı ya :face_with_diagonal_mouth: @2cocukannesi

2 Beğeni

Parol biraz olsun iyi geliyor ama etkisi geçince devam ediyor. Ilık duş iyi geliyormuş imkan buldukca duşa gir @2cocukannesi

1 Beğeni

Bebişin durumu nasıl sen nasılsın canısı :hatching_chick::heart: @Sevane18

2 Beğeni

Bebegimin gaz problemi var . Nefes alınca hırlıyor :woozy_face: Geceler uyumuyor Onunla ilgileniyorum :pray:

Sen nasılsın arkadaşım​:smiling_face: @Flz

1 Beğeni

Kıyamam ya minik kuşum :face_holding_back_tears::heart:Daha iyi olur inşallah.Gittikce karnım daha çok büyüyor ona alışmaya çalışıyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Çalışmaya başladım annemin tedavisinden sonra ondan bakamıyorum kısa sureli foruma bakıp cikiyorum doğumlar olmuş yeni gelenler olmuş :heart:

1 Beğeni

Aminn inşallah :pray::pray: teşekkür arkadasım. Büyüsün büyüsün doğuma yaklasiyorsun sende inşallah canım :smiling_face::pray: @Flz Hayırlı olsun işin :heart:

1 Beğeni

Bebiş sağlıklı olsun inşallah davul yutmuş gibi gezmeye razıyım @Sevane18 :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::heart::hatching_chick:

3 Beğeni

İnşallah @Flz :smiling_face:

2 Beğeni