Baby shower

Cinsiyet partisini küçük kutlama şeklinde eşimle baş başa evde yapmıştım şimdide 10 günüm kaldı moral olsun diye baby shower tarzı bişey istiyorum yapan varmı bi fikir olur belki bana​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tabii ki, işte birkaç bebek duşu fikri:

1. Temalı Bebek Duşu: Bebek duşunu bir tema etrafında planlamak eğlenceli olabilir. Örneğin, cinsiyete dayalı bir tema (örneğin, mavi renkler erkek bebekler için, pembe renkler ise kız bebekler için), hayvanlar, uzay, kitap karakterleri veya bir mevsim teması gibi.

2. Oyunlar ve Aktiviteler: Bebek duşunda oynayabileceğiniz bazı klasik oyunlar arasında bebek emziklerini bulma yarışması, bebek bezi pastası yapma yarışması ve bebek tahmini oyunu bulunur. Ayrıca, “anne ve baba” yarışması veya bebek şarkıları yarışması gibi eğlenceli aktiviteler de düzenleyebilirsiniz.

3. Dekorasyon: Pastel renkler, bebek ayakkabıları, bebek bezi pastaları, oyuncaklar ve bebek giysileri gibi dekorasyon öğeleri bebek duşunuza sevimli bir hava katar. Masaları bezelemek, balonlar ve duvar süslemeleri eklemek de atmosferi tamamlar.

4. Mama Masası: Misafirlerinizin keyif alacağı ve anne adayına faydalı olabilecek atıştırmalıklar sunun. Bu atıştırmalıklar arasında küçük sandviçler, meyve tabağı, kuruyemişler ve hafif tatlılar bulunabilir.

5. Hediyeler ve Oyunlar İçin Ödüller: Misafirlerinize katılımları için küçük hediyeler sunabilirsiniz. Bu hediyeler bebek duşu temasına uygun olabilir veya öne çıkan bir şey olabilir. Ayrıca, oyunlarda kazananlara küçük ödüller vermek de eğlenceli olabilir.

6. Fotoğraf Köşesi: Misafirlerin keyifli anları fotoğraflamaları için bir fotoğraf köşesi oluşturun. Bu köşede bebek duşu temalı props’lar (örneğin, bebek biberonu, bebek battaniyesi, bebek ayakkabısı) bulundurarak eğlenceli fotoğraflar çekmelerini teşvik edin.

7. Kişisel Dokunuşlar: Anne adayının ve ailesinin kişisel zevklerine göre bazı özel dokunuşlar ekleyin. Örneğin, annenin sevdiği şarkıların çalındığı bir müzik listesi oluşturabilir veya aileye özel bir şiir veya mesaj içeren bir duvar süslemesi hazırlayabilirsiniz.

Unutmayın, en önemli şey anne adayını mutlu etmek ve onu bebekle ilgili heyecanını paylaşmak. Bu fikirlerle birlikte, anne adayı ve misafirleriniz için unutulmaz bir bebek duşu düzenleyebilirsiniz.