Azıcık kaynaşalim

Azıcık kaynaşalim hanımlar kimler eşiyle nasıl tanıştı ben dinlemeyi severim sizde anlatmak isterseniz ben eşimle amaaan 1,2 ay çalışır çıkarım dediğim iş yerinde tanıştım ilk günden onu kendime kocam yapcam dedim ve yaptım :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Aaaa neydi kız konu başlığı bakiyim :joy:

Cansın destan yazdım jdjsjs

Bizde eşimle işyerinde tanıştık hatta abi diyodum​:face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Biz eşimle işyerinde tanıştık bana başlarda kardeşim diyordu benden beş yaş büyük kendisi aşık olunca kardeşim demeyi bıraktı bir süre sonra :smile::smile: hala dalgasını geçerim kardeşim diyenden korkacaksın diye

2 Beğeni

Ahahah iş yerleri kaderimiz oldu :joy:

1 Beğeni

Ahaha abi deme lazım olur misali :joy:

Bende eşime sürekli bey diye hitap ediyordum hatta sevgili olunca beyi bırakmak sen demek aşırı zor gelmişti :sweat_smile::sweat_smile: o bana senli konuşabiliyordu ama kariyer farkından ve saygıdan dolayı o zamanlar öyle diyordum işte

Bizim eşimle çok garip oldu ben eşimin kardeşlerini teyzesini vs tanıyordum ama eşimi hiç görmemiştim sadece eşimin erkek kardeşi bana bir keresinde sana abimi ayarlayayım demişti kabul etmemiş ve çok kızmıştım aradan eşimin teyze oğlunun en yakın arkadaşımla arasını yapmıştım sonra bir daha hiç biri ile görüşemedim aradan iki yıl geçti turnuvalarım vardı dansçıydım ben elime bir fırsat geçti yurt dışına çıkmak için ama para lazımdı eski yakın arkadaşıma bana iş lazım dedim bana ben fıratla çalışıyorum dedi dedim fırat kim oda işte şahinin abisi dedi bende he banne kim olduğundan bana para lazım dedim iş yerine girdim hep beraber gidip gelirken işte akşam cafeşere gidiyordul sabah kahvaltılar falan iş yerinde toplu olarak gidiyorduk derken bir ben eşimden etkilenmeye başladım benden beş yaş büyük olduğu içşn konuşamıyordum bile çünkü konuşursam abi derim abi dersem konu kapanır diye en yakın arkadaşım durumu anladı ve aramızı yapmaya koyuldu bir akşam eşiöle başbaşa çıktık dışarı ve o akşam direk evilik teklifi yaptı ben şaşırdım meğer iki sene önce o bana kardeşiyle haber göndermiş tanışmak istemiş iki senedirde sürekli haberlerimi alıyormuş :smiling_face: herşeyi anlattı şaşırdım o akşamdan tam dokuz ay sonra nikah masasındaydık arada iki kerede daha farkli şekillerde evlenme teklifi etti ben net cebap verene kadar

1 Beğeni

Shshshhs adaptasyon sorunu :joy:

Adamdaki iyi sabırmis kız ay ama çok tatlı uzaktan sevmiş :face_holding_back_tears:

Aynen bazen arkadaşlarıma diyor um abi deme lazım olur diye :sweat_smile:

Bende şey kocanızi uzakta aramayın çalıştığınız iş yerine bakın fdfdf bu arada asla yapmam dediklerimden iş yerinden ilişki olayıydi :joy:

Bencede ben fabrikada çalışıyordum herkes herkese açık yani evli bekar demeden yürüyolar bide ben eşimle beraber çalışınca çok kıskanıyodum

Tabi bir birliktelik olunca herşeyi bırakığ evimin kadını oldum bende yurtdışı falan yalan oldu ama her seferinde iyiki dedim çünkü

Bizim departmanlar farklıydı :joy:

Eş bence iyi olması en büyük şans bir kadın için

1 Beğeni

Herkes kıskanırdı hep eşimin torpili olduğnu söylerlerdi

1 Beğeni

Ay bizde aynı iş yerinde çalışıyorduk :joy: ama önce arkadaş olmuştuk çünkü ikimizinde uzun süredir devam eden ilişkisi vardı:face_with_hand_over_mouth: arada dertleşiyorduk falan daha sonra önce benim sonra onun ilişkisi bitince arkadaşlık aşka dönüştü kısa sürede evlendik :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni