Azıcık içimi rahatlatır mısınız 🥹

Hanımlar geçen cuma cinsiyet öğrendim kızım olduğunu aşırı sevindim alışverişe falanda başladım Dr ihtimal değil net cinsiyet bu dedi bana söylemedi arkadaşım bana söyleyin dediği için ben sadece hocam kesin mi dedim 3 sn de gördüm ben ciniyet kesinlikle kağıda yazdığım dedi direk bacak arasını gördük ama burda okuduklarim duyduklarım yüzünden acayip pimpiriklendim erken haftada öğrendiğim için dönebilir vs yanlış görmüş olabilir yorumları da alıyorum ağliycam resmen direk bacak arasını bu şekilde gördük anlayan bilen benim bi içimi rahatlatsin nolur :face_holding_back_tears:

2 Beğeni

Canım, biz 10+5’de öğrendik.

Detaylı ultrasona girdik sonrasında benim doktor arayışın mevcut oldu 4 farklı doktora daha göründüm onlarda ilk doktorum gibi hep erkek dedi.

Hem, çokta erken öğrenmemişsin bence . İçin ferah olsun, kendini üzme . Ki daha yolun uzun her okuduğunu her duyduğunu kendi başına gelicek gibi benimseme balım . Hep olumlu düşün, ki zaten cinsiyeti çok geride bir şey önemli olan sağlıkla gelmesi bence.

4 Beğeni

Denizimm ya valla içimi rahatlattin 10+5 de çok erken ve net öğrenmişsiniz maşallah ya :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İçini ferah tut canım benim kötü söyleyenlere aldırma kendini ve bebisi üzme sağlıkla alacaksın inşallah kendin gibi tatlı bence kızın

2 Beğeni

Yaaaaa çok tatlısın inşallah öyledir çünkü düşündükçe kuruyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bu güzel anların tadını çıkar canisi güzel düşünceler olsun olumsuzlar bizi üzüyor :heart::heart:

1 Beğeni

Evet gerçekten öyle bomboş hissediyorum bu his yüzünden bugün kıyafet alıyorum ya dedikleri doğru olursa diye düşündüm durdum ayyyy çok delice ama çok etkilendim

1 Beğeni

Ben kızımda ayrıntılı dan önce gitmiştim kız demisti.sonra ayrıntılı ultrason da yine kız dedi ve pembe alınmış ti herşey kaynanam o oğlan kız değil deyip durdu doğuma kadar ne olursa olsun sağlıklı olsun dedim ama kıyafetleri pembe dedim :joy:

Benimde 3 haftaya ayrıntılı var o zaman da kendi Dr um erkeğe benziyor derse ben net kafayı kırarım herhalde :joy:

Balım benim , doktor demiştir kontrolde sağlığı güzel , güzel gidiyor diye.Önemli olan güzel sağlıklı gitmesi. Olumsuz yorum yapan herkese kulağını kapat :smiling_face::see_no_evil: önemli olan bebişin ve sensin :nazar_amulet:

Bana da herkes çok erken dedi . İlk öğrendiğimde , evet erken bencede ama bebek bacağını açmıştı ve o gittiğim doktorunda cihazı iyiydi.

4 Beğeni

Kötü düşünme canisi bak gör o bir sağlıklı prenses ve herşeyimi pembe isteyecek büyüyünce :wink:

Heh aynısı bana oldu baksana pozisyonu çok iyi verdi ve ultrason cihazı kendi Dr umun ultrasonundan 10 kat iyii sağlığı için çok şükür her şey yolunda normal doğum görünüyor şuandan itibaren dedi olumsuz bı durum yoktu çok şükür

1 Beğeni

Evet cinsiyet sonradan değişen birçok örnek var ancak erken haftada öğrenip değişmeyen de var mesela ben özele gitmiştim 10-12 hafta arası doktor tahminim var ama 14 haftada söylüyoruz dedi tekrar gittim cinsiyeti söyledi o günden sonra devlet de özel de aynı dedi ayrıntılı ultrason da da ilk denilen ile aynıydı

1 Beğeni

Ay alırım pembe renkten nefret ederim ama onu pespembe dizerim valla bak :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

İnşallah canisi bende sevmezdim pembeyi kızım sayesinde :joy:

1 Beğeni

Ya benim bu cinsiyeti gören Dr tahmin değil direk bu kendisini gösterdi çünkü dedi

2 Beğeni

Yaaaa sen beni çok iyi anlarsın :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kendinle bile kombin yapacaksın bak diyorim :heartbeat:

Şey ben şimdiden ona başladım :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Çoraptan tokaya kadar pembeyiz :joy::joy::joy:

1 Beğeni