Ayyy hissetmis olabilir miyimmmm

15 haftaligim biraz önce uzaniyordum sol kasık tarafında kalp atışı gibi pıt bişe attı bebiş olabilir mi sonra ben dokundum biraz tepki versin diye vermedi heeyecanlandimmm​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Erkek mi olabilir :pray:

Bi erkek dediler bir kız emin değilim erkek mıdır sizce​:smiling_face_with_three_hearts:

Bende 15 de pıt pıt hissettim şuan 19. Haftadayız ara ara kendini hissettiriyor benimki erkek​:cherry_blossom:

Hadi ya öylemi ilk defa duydum :face_with_peeking_eye:

Sevindim sağlıkla al kucağına ayy çok tuhaf hissettim​:face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım​:cherry_blossom:

Benimde 17. Haftada karnımda bişey kaymış gibi hissettim ilk 18+5 te net hissettim erkek benim evet erkekse daha erken hissediliyor bence 🩵

O zaman kız mı erkek mi tereddute gerek yok muhakkak erkek​:heart_eyes:

Belli de olmaz bence ne zaman net öğreneceksiniz :pray:

4 hafta sonra detayliya gel dedi devletteki doktorum çünkü ultrasonlari pek iyi değilmiş öyle söyledi haftaya da ozeldeki doktorumda randevum var belki net soyler bilemiyorum iki doktora da düzenli olarak gidiyorum bakalım ne olucak

1 Beğeni

Özelde net öğrenirsiniz gibime geliyor devlet bazen karıştırıyor cihazlardan dolayı :joy:

Ay inşallah valla heyecanlandım baya ilk çocuğum ne olursa artık ikisine de razıyım başından beri erkek hissediyorum ama kız olursa daha iyi olur diyorum tabi Allah nasıl layık gorduyse hayırlısı olsun​:four_leaf_clover::four_leaf_clover::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ultrason fotoğrafınız var mı

Hemen bugüne ait var atayimmm

Ben erkeğe benzettim ama hayırlısı olsun Adana’da mı yaşiyorsunuz

Benim bebiş de erkek. Hep böyle düz yatıyordu bakalım öğrenince yazın mutlaka :pray:

Evet Adana’da yaşıyorum siz nerede yasiyorsunuzz

Bende adana yüreğir görünce sormak istedim :joy:

Hadi ya öylemi haftaya mutlaka öğrenip yazicam​:ribbon:

1 Beğeni