Kızlar ayva bebeklerde gamze yapar diyolar bu gerçek mi hurafe mi deneyen var mı
Gamze olayı hurafe ama ayva bebişe güzellik verirmiş
Ben cok yiyorum ayvayi bakalim
Peygamber efendimizin bir hadisnde ayva geçiyo gebeler ayva tuketsin çocukları güzeleştirir güzel huylu yapar v.S bi hadîs var ama Gamze fln inanmıyorum bn
Çok faydalı gebelik şekerine de iyi geliyor
Yyaa bilmiodum sirf mide bulantisindan bise yiyemiyorum o iyi gelio die yiyordum
Ben de hamileliğimin başlarında çok yemiştim şimdi tek tük
Ilk 3 ay sadece ayvayla beslendim diyebilirim göreceğiz bakalım nasıl bir şey çıkacak
Hurafe değil peygamberimiz de öneriyor ayva ve hurma çok faydalı. Benim arkadaşım yedi bebeği gamzeli ve çok güzel büyüdü hayla öyle. Bende aşırı yedim bakalm inşallah
Benim bildiğim ayva çocuğa yüz güzelliği verir ama anne hamileyken değil baba yiyor bunu ve ilişkiden 1-2 gün önce yiyiliyor
Efendimiz döneminde bı topluluğun çocukları hep çirkin doğuyormuş biri gelip bunu peygamber efendimize söylüyor direkt Allah tarafından iletiliyor hamile kadınlara ayva yedirin yüz ve huy güzelliği verir diye
Valla gerçek mi degil mi bilmem ama bizde duymuştuk annem kardeşime hamileyken bakalm aslı esası var mı diye ayvanın çukur kısmını yanağının birine dokundurmustu tesadüf mu bilmem şu an kardeşimin yanağının bir tarafı gamzeli ayvayı da çok yemişti hamilelik boyunca