Ayrıntılı ultrasonnnn

Arkadaşlar Ankara’da yaşayıp devlete bağlı hastanelerde ya da şehir hastanelerinde detaylı ultrason yaptıran var mı acaba? Yoksa özelde mi yaptırıyoruz ben 2 devlete bağlı hastaneye sordum yapmıyoruz dediler

2 Beğeni

Ben Etlik şehir hastanesinde yaptircam Mart ayında.

Yarin ayrintiliya girecegiz kismet olursa bilkent sehir hastanesinde bana sehir hastanesini ilk.gittigimde ayrintili ultrason randevusunu aldirdilar cok yogun oluyo simdiden alin demislerdi 2 ay onceden verdiler

Takibim o hastanede değil ama sıkıntı olur mu

Bi gidin görüşün isterseniz bana bundan sonra burdami devam etceksiniz ddiye sordulardi belki yaparlar tam bisey diyemiyorum ama

Hangi hastaneye gidiyorsunuz. Sincan devlette yaptıracağım ben

Sincan devlete takipliyim ama ekipman eksikliği varmış randevu bile vermiyorlar

Kaçıncı haftada ayrıntılı ultrason yapılıyor

@Emine06 yaa gerçekten mi. Bana doktor 15 haftadayken randevu veriliyor dedi. Allah’tan bilkentten randevu almıştım ikili tarama için gittiğimde. Siz kaç haftaliksiniz

@Emine06 bide hangi doktorda takiplisiniz Sincan’da. Denk gelirse tanışmak isterim

Ben Etlik şehir Hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım çok iyi ve kibar bir doktora denk geldim 1 numaralı idi kapısı da doktor erkekti ama gerçekten hem edepli idi hem de işinin ehli idi peceteyi koyarken bile istersen sen kendin koy ben vereyim cekinebilirsin benden dedi ilk defa hayatımda iyi bir doktora denk geldim benim riskli durumlarim ve iç kanamam söz konusu olduğu için hatta telefonla daha kıdemli uzman profesör bir doktoru çağırttı yarım saat yürüdüm sonra bir de kıdemli uzman baktı bana yani hayatımda bu zamana kadar ne kadar hastaneye gitti isem ilk defa bu kadar ilgi anlayış ve kibarlık gördüm hatta doktorum bebeği görebileyom diye ekranı bana çevirmek istedi çok uğraştı ama cihaz yatağa çarptı yine de yarım yamalak biraz da olsa gördüm sadece resim vermiyor o kadar hayatımda gördüğüm en güzel ilgi ve en güzel kontrol günüydü çok memnun kaldım Allah hepsinden razı olsun :palms_up_together:t2::white_heart:

1 Beğeni

13+4 teyim ben 19 20. Haftalara randevu al dedi doktor ama burası yapmıyor dedi Etimesgut hastanesi de yapmıyormuş

Gec kalmis deyilsiniz randevu verirler siz etlik yada bilkent hangisini isterseniz hemen randevu alip gidin bence

@Emine06 gerçekten mi günumuz bile aynı. Bende 13+4 um. Şehir Hastanesi’ne gitme şansınız var mı oraya gidin bı isterseniz. Yada tekrar Sincan’da kına sorun belki bakım yapılmıştır falan

Bugün sordum daha maalesef

Merhaba hanımlar Ankara etlik zübeyde hanım hastanesine gidiyorum 13+5 ikili tarama yaptırdım bugün ayrıntılı ultrason için de randevu alın dediler gittim doluymuş randevu vermediler başka hastanede yaptırabilirsin dediler Mhrs den randevu almam gerekiyormuş acaba hangi bölüm olarak alıyoruz bilgisi olan var mı

1 Beğeni

@Atak detaylı için doktorun istek atması gerekiyor. Yer olarak neresi yakınsa ordan bakın alın inşallah. Kadın doğuma almalısınız. . gazı hacettepe vs de olabilir belki arastirin

Sordum onu direk kendiniz alıcaksınız dedi teşekkür ederim :pray:

Sanırım şehir Hastanesi’nde varmış yarın bilkentte şansımı deneyeceğim eğer alabilirsem süreci haber veririm

Ben İstanbul’dayım bugün ikili test için Cerrahpaşa tıp fakültesine gittim detaylı ultrason için de 19.haftadan sonra randevu alıp gelebilirsin dediler kendi sitesinden randevu alınıyor belki sizde üniversite hastanelerini arastirabilirsiniz