ayrıntılı ultrason icin devlete numara bulmak randevu almak çok zormus ben hic açıldığını gormedim hangi hastaneler yapıyor numara nasıl alınıyor bu konuda bilgisi olan var mı kızlar eğer alamazsam diye istanbul da özellikle avrupa yakasında özel hastane önerilerinizi ve fiyatlarını da yazarsanız sevinirim
Devlette normal muayenemi oldum doktor 20.Haftada detaylı ultrason için tarih al radyoloji bölümünden dedi bir kağıt verdi onu gidip verdim sıra verdiler canım ama 1 ay sonrasına yani 24. Haftamda oldum ben daha geç ya da erken sıra varsa veriyorlar
Devlette muayneden memnun kaldın mı peki nerede oldun
Devlette (Sakarya)muayeneden memnun değilim ama devlete de sigorta ödediğimiz için kan tahlili vs tarzı şeyleri devlette genel kontrolümü özelde yapıyorum
Tarama testi detaylı ultrason şeker yüklemesi vs devlette yapabilirsin genel kontrolünü özelde özel benim içimi daha çok rahatlatıyor ilgileniyor .
Bende öyle düşünmüştüm tesekkur ederim
@Songül19 hanım merhaba siz bu konuda cok tecrübesiniz arkadaşımıza yardımcı olmak ister misiniz
Istanbulda detaylı ultrason icin doktor önerisi olan var mi kizlar
Ben Esenler Medipol hastanesinde ayrıntılı ultrason için gittim doc.dr.Erol Arslan çok ilgili çok memnun kaldım herşeyi tek tek gösterdi bilgi verdi.Yeni güncel fiyatı 1890 TL.Onun dışında dediğiniz gibi devlette randevu bulmak çok zor.Ben bebeğim doğum sonrası ameliyat olacağı için Çam ve Sakura Hastanesi’ne gittim oradan perinatolojiye kendileri yönlendirdikleri için randevuyu onlar veriyor.Kadın doğumdan randevu alırsanız perinatolojiye onlar yönlendriyor
Teşekkür ederim
Ben İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi de perinatoloji bölümünden aldım Ali Şahap Odacılar diye bi doktordu evet biraz zor bulunuyor randevu ama 20.haftada başlayın özellikle gece saatlerinde bakın randevuya gayet güzel de ilginlendi ama bizim tosbik çok hareketliydi biraz uzun sürdü yüzünü de göstermedi
Bende Sakarya eğitim araştırmada yaptırdım ama ekranı bile göremedim doktor sadece kendi baktı. Oysa göreceğim tipini diye 1 ay beklemiştim
Bende şu an devletten bulmayı bekliyorum ama bulamazsam özele gideceğim kendi hastanemde İstanbul bağcılar Medicine hastanesinde 2000 TL şu an doktoru profesör ilgilenen olursa numarasını paylaşabilirim
Medicine Hospital evimin yanı diye oraya gitmiştim ayrıntılı ultrason randevusu almaya Dr Ahmet Gül demişlerdi. muayeneyi başka yerde yapıyormuş.Tanıdık Dr bana ona gitme deyince vazgeçmiştim.Siz gittiniz mi?
Yok daha gitmedim bende önce devlette bakıyorum bulabilecek miyim diye. Aa size önerdikleri doktor ahmet gül müydü bana kadın bir doktor ismi verdiler de git diye
Devlette randevu bulmak çok zor gerçekten hiç soru sordurmuyorlar çoğu ekranı göstermiyor çok bekleyen var diye çok vakit ayırmak istemiyorlar.Ben bu gebeliğimde özellikle bunları yaşamamak için kendimi daha iyi hissetmek ve bebeğimin renkli resmini almak için Esenler Medipol Hastanesi’ne gittim tavsiye üzerine iyi ki de gitmişim dr bey çok iyi ilgilendi 1 saatten fazla baktı.istediği pozisyonda değil diye ara verip tekrar baktı kızıma.
Hangi doktora gittiniz acaba ve ne kadardu fiyatı
Doc.Dr.Erol Arslan ben gittiğimde 1850 liraydı.
Tamamdır çok teşekkür ederim aklımda bulunacak
Ne kadar onceden randevu almak gerekiyor acaba o doktora
Randevuyu Esenler medipol çağrı merkezi üzerinden alıyorsunuz ben gitmem gereken haftadan bir hafta önce arıyordum .Dr bey çalışan olunca saatlerde esnetebiliyor.Öyle bir durumunuz olursa belirtin.Ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız.