Kızlar merhaba ben bebeğimin cinsiyetini 23 haftada ayrıntılı ultrason da öğrendim doktor kız dedi sizce yanılma payı varmıdır doktor bu ultrasonlarin yanılma payı yoktur doğruluk payı 100 de 100 dedi ama ne bileyim düşündürüyor genede
Bildiğim kadarıyla yok devlet hastanesinde normal ulturason da yanılma olabiliyor ama bana da kız dedi olmasın zaten bende kızım olsun istiyordum
Benimde 3 oğlum var 4. Kız dedi doktor bakalım sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah
Maşallah Rabbim korusun hepsini benim ilk gebelik
Bu haftada yanılma payı olacağını sanmıyorum. Bazı doktorlar ta 12.haftada görüyo cinsiyeti
Sağlıkla kucağına al inşallah çok güzel bı duygu 🩷
Ya işte üç erkek sonrası gönül istiyor 🩷
Amin canım inşallah tarifi bile yok cadı kızım tekmeleri sert ama yine de hiç birşeye değişilmez isteyen herkese nasip olur inşallah
Ben çok hissetmiyorum daha ya ama benim kilom varmış o yüzden yoksa gayet iyi hareket ediyor dedi doktor
Kaç haftalık bebişin
23 canım
O haftalarda bende aynıydım 3 gün hareket etmediği oluyordu doktora sordum 30 haftaya kadar hareketleri düzensiz olur demişti yada hareket ediyor ama senin hissedecegin kadar güçlü değil
Sağlıkla gelsin lerde kiloları veririz babası herkesten çok heyecanlı üç erkek sonrası yanılır mi doktor acaba diyor
Maşallah 3 erkek benim ilk gebelik cinsiyeti ne
Kız 🩷 inşallah 4 . Geliyor da
Aile baya kalabalık Maşallah Hazırlıklar ne durumda hastane çantasını kıyafetleri
Biz bide koyteyner da kalıyoruz düşün bu arada sen konyalisin sanırım ben de konyaliyim Hatay a gelin geldim hazırlık henüz başlamadı 30 haftalık olunca inşallah
Evin de huzur olduktan sonra nerede yaşadığın yada kaldığın önemi yok ki bizde eşimin işinden dolayı kayın babanın köyüne geldik eşim Konyalı ben Mersin’den geldim kaçtım iyi sabır ediyorsun ben 30 haftaya kadar dayanamam
E senin ilk çocuk mus ben 17 yaşında gelin oldum 4. Geliyor yani alışmışım heralde dogurasim yok kalsın böyle daha iyi rahat en küçüğü 7,9,12 yaşların da