Aynı Haftada olan hamiş buluşması

Ya istisnalar hariç erkekler daha nazlı oluyor hastalık konusunda maalesef :person_facepalming:

2 Beğeni

2 gün öncede acildeydim dün gitmedim bugünde birşeyler yedim bakalım onlarıda çıkarırsam bu akşam giderim gibi

Sabrediyorum bakalım tek tesellim hiçbirşeyden habersiz sağlıkla büyüyor olması çok sağolasın canım

2 Beğeni

18+5 kız bebis bekliyorum bakalım değişmezse :innocent:

2 Beğeni

@Duygudkl @Edoş @Aysun3535 @Valide @Haddizâtında @Sümeyye3 @Elifyasin @Nurcan.o @aycannn0210 @semraerr @Gulsumsak @Seher.yardım7 @Eminaz @Aybik @Hatice96 @Nasya @Haziranannesi1 @Gulcane10

Mucize Anne takımına hoşgeldiniz çiçekler :heart:

Episode 4 Nbc GIF by Brooklyn Nine-Nine

2 Beğeni

Yaaa Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :smiling_face_with_three_hearts::pregnant_woman: şafak 1 eylül gözüküyor bende sizde de aynı mı acaba

1 Beğeni

Aminnn inşallah o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim tüm annişlere :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart::pregnant_woman: nane çayını hiç denemedim naneyi suda kaynatıp mı yapıyoruz yoksa hazır mı satılıyor acaba

1 Beğeni

34+3 gün :joy::joy::joy: resmen gün gün sayıyorum

Merhabalar Anneler ve Hamişler :smiling_face_with_three_hearts:. Biz 23 hafta 3 gün olduk​:heart_eyes:

2 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts::two_hearts: @Tına_Yozgatli

AMİNNN İNŞALLAH :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: Allah kabul etsin canım.

Hoş buldum canım teşekkür ederim, AMİN

1 Beğeni

Bizde 15+4 olduk çok şükür.Sali günü kontrolümüz var.Sabirsizlikla bekliyorum saliyi bebislerimi gorecem Allah’ın izniyle.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

merhaba aynı haftadayız :smiling_face_with_three_hearts:

İlk çocuğunmu

Meraba Aynı haftadayiz :smiling_face_with_three_hearts:

14+2 bizde hayırlısıyla bakalım

18+0 haftalık olduk elhamdülillah :palms_up_together:t2::white_heart:

1 Beğeni

Aminn :smiling_face_with_three_hearts: :palms_up_together: Normal bir fincan sıcak suyun içine bir çay kaşığı kuru nane ekleyip demlenince içiyorum bana iyi geliyor inseAllah size de iyi gelir :heartpulse:

Evet eylul 1 dogum gozukuyor :face_with_hand_over_mouth::face_holding_back_tears::heart_eyes:

1 Beğeni