Senin dopum ağustos da mı ağustos annesi yazıyo ya
Evet canım
Ay benim az kaldı ya mayıs sonu yaklaştıkça korkuyla karışık duygular güncelleniyor işki normal olmuştu da
Ağustos 24 gösteriyor doğumu ama öbür dogumlar sezaryen olunca buda Ağustos başı gibi olur galiba
Hayırlısı olsun canım
Merhaba 8+4 haftalık oldum bende
İlkbahar bebeği olacak ozaman zaman azaldıkça heyecan oluyor
Merhabalar 34+5 iz bizde
Bende 21+2 haftalığım bugün detaylı ultrasonum vardı herşey çok güzel maşallah cinsiyet erkek hepimiz sağsalim kucağımıza alırız
İlk doğumda anne siz manhak mısınız bizi nasıl doğurduğunuz ya diye haykırdığımı hatırlıyorum da biraz zor bi doğumdu tabi ilk heyecan bilemiyor insan 18 saat açılma beklemiştik sancı var açılma azdı 18 saat çeke çeke o sancıyı daha da yapmam çovuk dediydim
işte Allah unutturuyo acısını falan
Rabbim inşallah ağrısız doğum yapmak nasip etsin canim benim 2.dogumdan sonra ebeler 2sene sonra görüşüruz dedi kızıma hamile.kalmistim
Unutuyor insan ya o acı sancı hepsi kucağına alınca geçiyor ya mucize gibi yani olağam üstü bi olay gibi geliyor bana amin hepimizin
- Hafta
Bebeği görünce herşey geçiyor çok güzel bı anı ya isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah
Amin inşallah canım
Bende senin gibiydim acil kadın doğuma gittim ve mide bulantısı için ilaç verdi verdinden belli hiç kusma olmadı ve daha da çok iştah acıldı git acil kadin doğma annesi
Hayırlı Akşamlar diliyorum
Biz bugün 20 haftalık olduk ve şuanda UMRE’deyiz
KABE’den Selam ve dua ile
Allah kabulnetsin canım, tüm hamiş annelerimize dua bekliyoruz senden özellikle
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın, sağlıklı, hayırlı evlatlar olsunlar inşaallah
8+6 haftalık olduk bizde zor bir hamilelik geçiriyorum bulantılarım ve kusmalarım çok fazla bu hafta bulantı için ilaca başladım, ilaç sayesinde iki lokma yiyebildim aç geziyordum günlerdir