Herkese merhaba 6+5 bizimki daha pek minnak
İnşaAllah gerçektenn dişimi çok sıkıyorum ama psikolojimde bozulmaya başladı artık
Evet seni çok iyi anlıyorum ama biraz dişini sıkman gerek. Yavrunu kucağına alacağın zamanları düşün, psikolojin seni yenmeye başladığı zamanlarda
Acilde ne yapoyorlar bende kesilmezse gitmeyi düşünüyorum
5+1 çok yeniyiz biz ikizlerimle
Ah o geçiriyorsa çok şanslısın günde 1 prilamla başakyıp 2 sonra 3 e çıkardı doktor gram fayda etmedi bana hiç azaltmadı şuan zofer diye bir bulantı hapı kullanıyorum hem çok pahalı hemde ağır bi bulantı ilacı normalde kanser hastalarının kempoterapi bulamtıları için kullamdıkları bulantı hapıymış tek kutusına 700 tl veriyoruz oda bir kutuda 8 tane var ama kullanmazsam acillik oluyırum acildeki takılan bulantı ilacı da zoferin serum hali
29+4 günlüğüz hadi tanışalım teyzoşlar
7+4 günlüğüm
31+6 yız bizde oğluşumla
Hayırlı olsun gebeliginiz.saglikla.buyusunler inşallah
Zofer serumu takıyor bide boş serum takıyor sıvı kaybı için
Vidyosuna bakıyorum sürekli öyle olduğumda ama bir yandan da ağlıyorum tabii rabbim bir an önce rahata erdirir inşaAllah
Geçecek inşallah ben doğuma kadar olmustu kizimda gerçekten çok kötü oluyor ama inşallah geçecek
Maşallah canım
Maşallahkaçıncı günde keseyi gördünüz acaba
Hmm valla kusturmuyor beni kullandığımda ama 1 gün kullanmadığımda ise boğazlarım falan yırtılacak gibi oluyorum
Senin baya ağır geçiyor herhalde içime kız gibi doğdu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim
Bana da geçen gittiğimde 2 farklı serum takmışlardı demekki dediğinizdenn
merhabaa 11+2 oldukk
Prilam iyi geliyorsa yine iyisin canım benim prilam hiç azaltmadı mecbur bu ilaca başlattı doktor yoksa yemeden içmeden kesiliyorum acillerde süründüm ilk aylar 4 5 kilo verdim bh kusmalardan şimdi şükür bu ilaç var da en azından içtiğim sürece kusma derdim yok