Aynı Haftada olan hamiş buluşması

Herkese merhaba 6+5 bizimki daha pek minnak​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşaAllah gerçektenn dişimi çok sıkıyorum ama psikolojimde bozulmaya başladı artık

1 Beğeni

Evet seni çok iyi anlıyorum ama biraz dişini sıkman gerek. Yavrunu kucağına alacağın zamanları düşün, psikolojin seni yenmeye başladığı zamanlarda

1 Beğeni

Acilde ne yapoyorlar bende kesilmezse gitmeyi düşünüyorum

5+1 çok yeniyiz biz ikizlerimle :hugs:

7 Beğeni

Ah o geçiriyorsa çok şanslısın günde 1 prilamla başakyıp 2 sonra 3 e çıkardı doktor gram fayda etmedi bana hiç azaltmadı şuan zofer diye bir bulantı hapı kullanıyorum hem çok pahalı hemde ağır bi bulantı ilacı normalde kanser hastalarının kempoterapi bulamtıları için kullamdıkları bulantı hapıymış tek kutusına 700 tl veriyoruz oda bir kutuda 8 tane var :pensive::pensive: ama kullanmazsam acillik oluyırum acildeki takılan bulantı ilacı da zoferin serum hali

29+4 günlüğüz :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: hadi tanışalım teyzoşlar

2 Beğeni

7+4 günlüğüm

1 Beğeni

31+6 yız bizde oğluşumla :smiling_face_with_three_hearts:

Hayırlı olsun gebeliginiz.saglikla.buyusunler inşallah

Zofer serumu takıyor bide boş serum takıyor sıvı kaybı için

Vidyosuna bakıyorum sürekli öyle olduğumda ama bir yandan da ağlıyorum tabii rabbim bir an önce rahata erdirir inşaAllah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Geçecek inşallah ben doğuma kadar olmustu kizimda gerçekten çok kötü oluyor ama inşallah geçecek

2 Beğeni

Maşallah canım

Maşallah​:nazar_amulet:kaçıncı günde keseyi gördünüz acaba

1 Beğeni

Hmm valla kusturmuyor beni kullandığımda ama 1 gün kullanmadığımda ise boğazlarım falan yırtılacak gibi oluyorum

Senin baya ağır geçiyor herhalde içime kız gibi doğdu sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim

1 Beğeni

Bana da geçen gittiğimde 2 farklı serum takmışlardı demekki dediğinizdenn

1 Beğeni

merhabaa 11+2 oldukk​:white_heart:

3 Beğeni

Prilam iyi geliyorsa yine iyisin canım benim prilam hiç azaltmadı mecbur bu ilaca başlattı doktor yoksa yemeden içmeden kesiliyorum acillerde süründüm ilk aylar 4 5 kilo verdim bh kusmalardan şimdi şükür bu ilaç var da en azından içtiğim sürece kusma derdim yok