Sizde de böyle mi son 10 haftam diye mi bilmiyorum kendimi hiç bukadar çirkin hissetmemiştim
Benim de son 10 hafta 30.haftadayim kendimi ve vücudumu taniyamiyorum almam gerekenden daha çok kilo aldım ama kendinizi sevin her an her dönem geçicidir böyle hissedince ben karnıma bakıyorum o sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım tabi ki gebelikten önceki halimin aynısı olamam belki de olurum bilmiyorum ama hep böyle kalacak değiliz
O zaman ben ölim k*ç ayrı büyüdü basen ayrı göbek mecburen büyüdü atım kendimi o zaman canım şaka bir yana arkadaşlarinda dediği gibi kendini sev vücudunu sev Rabbimin mucizesi içinde bir canlı büyüyor bunu düşün bunlar gelip geçici bu günleri de özleyeceksin Biz bu kg kafaya takıyoruz ama bizim yerimizde olmak isteyen çok kadın var Rabbim bütün isteyen kadınlara bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah bizim bu yaptığımız biraz nankörlük gibi geliyor o yüzden tostos diye sev kendini ben öyle yapıyorum
Ahan da ben
Hormonlar kendinden bile iğrendirir
Hayırr çirkin hissetmek yok asla! Nice kadınlar bu an için nelerini vermez değil mi?! Dünyanın en şanslı anneleriyiz bebeklerimiz bizi seçti ve hamd olsun yorulmadan gebe kalabildik. Bu da büyük bir nimet. Her türlü kiloya, vücut değişimine razıyım, tek dileğim miniğimi sağlıkla huzurla kucağıma alabilmek
Ben çirkin de olabilirim ama benim hiç umurunda değil ben niye böyleyim acaba halbuki suratım sivilce gibi minik lekeler bile oldu ama gerçekten hiç umursamıyorum napim çıktıysa napim kilo aldıysan güzel kardesim boşver geçer bu zamanlar sen her daim eşinin biricik güzel karısısın
Bende kilo alamadım diye üzülüyorum doktora kilom yok diyorum korkma bir mucize yaşatıyoruz içimizde birakta kilo alalım ne olcak 2kisiyiz bunuda 2kisinin kilosu olarak düşün sen bir bebek besliyosun içinde kilo mu gelir geçer tadını çıkar bence çok güzel bişey bu
“Etliyim, butluyum, mutluyum!” Motton bu olsun
Herkes kendinde benim de suram boyle oldu demeyi biraksin hanimlar hoppppp kendimize gelelim yahu saglik onemli huzur onemli mutluluk onemli kilo alinir verilir sivilceler tedavi edilir niye 3 gunluk dunya icin degmeyecek seyleri kafaniza takip hamileliginizin tadini cikartmiyorsunuz? Elinde sonun da yaslanacagiz bir de boyle bir durum var o yuzden sagligimiz onemli huzurumuz onemli bir gun hastahane de kaldim normalde hastaneye hazirlikli giderdim ama acil oldugu icin hic bir bakim yapamadan gitmistim heryerim kil icindeydi afedereeniz ama napayim o aci icinde dusunmuyorsun bebegim nasil benim neyim var diye dusunuyorsun o yuzden hic takmayin Allah bize cok guzel bir mucize yasatiyor hepimiz farkindayiz degil mi icimizde bi canli buyuyor her gun gittikce daha da cok bag kurdugumuz o yuzden takilmayin lutfen hepimiz cicek gibiyiz bebislerimizle Allahin izniyle dogumdan sonra bazi seyler ise yavas yavs rayina oturacaktir aranizda kocasi laf eden varsa hepimiz o kocalsri toplayip dovelim kil yumuklari erkekler biz onlara boyle laflar ediyormuyuz her haliyle kabul ediyoruz ne bir epilasyon islemleri var erkeklerin ne bir kas alma biyik alma ne bir rutin bakim ne kilo verme derdii hic onlar bize karsi kendilerini begendirme cabasina gitmiyor kadinlari sokuyorlar bir kaliba kendileri oh misss benim sinir hormonlari costu su an cok pis fenimist havasina girdim boyle laf eden kocalara da sen kendine bak deyin boyle benim gibi sayin da sayin sanki tek kadinlar zorunlu
Hormonlardan dolayı böyle hissediyorsunuz