Merhaba hanımlar, bebeğiniz kac açlık oldu ve kaç numara bez kullanıyor
1 ay 15 günlük ve 3 numara bez kullanıyoruz
24 günlüğüz, 1 numara bez kullanıyoruz hâlâ
13 günlük olduk 1 numara kullanıyoruz
2ay 5 günlük olduk 2 numara kullanıyoruz biraz babası gibi minnak benim kuzum. Bana çekmemiş
1 ay 4 günlüğüz , 1 numara bez kullanıyoruz ama markadan markaya da numara değişiyo sanırım primanın 1 numarası çok büyük geliyo sleepy tam oluyo
3 ay 15 günlüğüz 3 numara kullanıyoruz
Markadan mı farkediyor acaba Cansu 5800 kilosu Efenin. Bez de sleppy? Şaşırdım 3 numara kullanmana @Cansu
Ah Esma yaa. Ben de bunu diyecektim niye herkes bir ben 3 oldum diyecektim. Günay şişko oldu. 40 günlükken kilosu 5.450 çıktı. Yemin ediyorum bugün hissedilen 6 0-3 ay arası kıyafetlerin hepsi küçük geliyor. İyi ki çok kıyafet almamışım @Esma molfix bitmesini bekliyorum goon kullanıcam ve turko markasını demesini yapıcaz
ben de istiyorum şişko olsun yaa 40 mız çıkana kadar kilo alsada , çünki kendi evimde yalnız olucam annem olmuycak 40dan sonra ben bakıcam bebeğe küçük olunca korkuyorum yıkamaya fln ama şişko olsa da rahat rahat yıkasam
@Nergiz13 Kaç kiloyla doğdu ve şimdi kaç kilo? Merak etme ya bebekler çabucak kilo alı verirler.
3.760 doğdu şişlikleri varmış diye 3580 1haftalığındaydı şimdi 14 günlük bilmiyorum kaç kilo
Oyyyşşş onun totosunu yerler maşallah sübhanallah yavruma İyi ki almamışssın yavrum Allah belinize kuvvet versin o zaman Ben doğduğundan beri sleepy kullandım. Pişik vs de yapmayınca korktum değiştirmeye sonra. Bezler geldi mesela onları hep sağlık ocağına götürdüm @Cansu
Bir anda kilo alıyorlar hiç uzulme canını sıkma arkadaşım
Keske tek tek deneseydin bize bir kez bez hediye geldi o da hangi marka istersin diye sordu
Zaten biraz stoğumuz vardı o şekilde başladık sonra da dediğim gibi işte @Cansu
@Nergiz13 benim oğlumda şişko degil. Ve bazı nedenlerden dolayı annem yanda kalamadi cok. 17 gunlukken eşimle bərabər yikadik bebegimizi zorlanmadıkda. Şu leyenden aldık arkadaşım. Ve bebegime 4 gun hastanede kendim baktim diye , şimdi de kendim bakiyorum zorlanmiyorum şükür
var bende de bunlardan ama yinede korktum ben hem eşim işte oluyor günün 12 saati yalnız kalıyorum evde de Allah korusun birşey olursa naparim kimsede yok o yüzden endişeliydim açkcası
Ben de hala çekiniyorum. Bir kez kendim yıkadım.
Bende yalniz yikamiyorum daha @Nergiz13 Eşimle yikadik ilk kez ,ve yine yikayacagiz inşallah .yarın yada 5 çi gün