Aylara göre bez

Merhaba hanımlar, bebeğiniz kac açlık oldu ve kaç numara bez kullanıyor :innocent:

3 Beğeni

1 ay 15 günlük ve 3 numara bez kullanıyoruz

4 Beğeni

24 günlüğüz, 1 numara bez kullanıyoruz hâlâ

2 Beğeni

13 günlük olduk 1 numara kullanıyoruz

2 Beğeni

2ay 5 günlük olduk 2 numara kullanıyoruz​:smile: biraz babası gibi minnak benim kuzum. Bana çekmemiş:smile:

2 Beğeni

1 ay 4 günlüğüz , 1 numara bez kullanıyoruz ama markadan markaya da numara değişiyo sanırım primanın 1 numarası çok büyük geliyo sleepy tam oluyo​:woman_shrugging:t3:

2 Beğeni

3 ay 15 günlüğüz 3 numara kullanıyoruz :hugs:

2 Beğeni

Markadan mı farkediyor acaba Cansu 5800 kilosu Efenin. Bez de sleppy? Şaşırdım 3 numara kullanmana :smiling_face_with_tear: @Cansu

2 Beğeni

Ah Esma yaa. Ben de bunu diyecektim niye herkes bir ben 3 oldum diyecektim. Günay şişko oldu. 40 günlükken kilosu 5.450 çıktı. Yemin ediyorum bugün hissedilen 6 :sweat_smile: 0-3 ay arası kıyafetlerin hepsi küçük geliyor. İyi ki çok kıyafet almamışım :smiling_face_with_three_hearts: @Esma molfix bitmesini bekliyorum goon kullanıcam ve turko markasını demesini yapıcaz

4 Beğeni

ben de istiyorum şişko olsun yaa 40 mız çıkana kadar kilo alsada , çünki kendi evimde yalnız olucam annem olmuycak 40dan sonra ben bakıcam bebeğe küçük olunca korkuyorum yıkamaya fln ama şişko olsa da rahat rahat yıkasam​:grin::grin:

4 Beğeni

@Nergiz13 Kaç kiloyla doğdu ve şimdi kaç kilo? Merak etme ya bebekler çabucak kilo alı verirler.:blush:

3 Beğeni

3.760 doğdu şişlikleri varmış diye 3580 1haftalığındaydı şimdi 14 günlük bilmiyorum kaç kilo

1 Beğeni

Oyyyşşş onun totosunu yerler maşallah sübhanallah yavruma :heart_eyes::heart_eyes: İyi ki almamışssın yavrum :slightly_smiling_face: Allah belinize kuvvet versin o zaman :sweat_smile: Ben doğduğundan beri sleepy kullandım. Pişik vs de yapmayınca korktum değiştirmeye sonra. Bezler geldi mesela onları hep sağlık ocağına götürdüm​:smiling_face_with_tear: @Cansu

2 Beğeni

Bir anda kilo alıyorlar hiç uzulme canını sıkma arkadaşım :innocent:

2 Beğeni

Keske tek tek deneseydin :innocent: bize bir kez bez hediye geldi o da hangi marka istersin diye sordu

2 Beğeni

Zaten biraz stoğumuz vardı o şekilde başladık sonra da dediğim gibi işte :hugs: @Cansu

2 Beğeni

@Nergiz13 benim oğlumda şişko degil. Ve bazı nedenlerden dolayı annem yanda kalamadi cok. 17 gunlukken eşimle bərabər yikadik bebegimizi :pray:zorlanmadıkda. Şu leyenden aldık arkadaşım. Ve bebegime 4 gun hastanede kendim baktim diye , şimdi de kendim bakiyorum zorlanmiyorum şükür :pray:

1 Beğeni

var bende de bunlardan ama yinede korktum ben :pleading_face: hem eşim işte oluyor günün 12 saati yalnız kalıyorum evde de Allah korusun birşey olursa naparim kimsede yok o yüzden endişeliydim açkcası

2 Beğeni

Ben de hala çekiniyorum. Bir kez kendim yıkadım.

2 Beğeni

Bende yalniz yikamiyorum daha @Nergiz13 Eşimle yikadik ilk kez ,ve yine yikayacagiz inşallah .yarın yada 5 çi gün​:smiling_face_with_three_hearts::pray:

1 Beğeni