Corapla bile ev sicacik ama kessinlikle isinamiyorum buz gibi ayaklarım bileklere kadar suan bile uyuyamiyorum üşümekten
Kaç haftalık?İlk haftalarda ısınmama durumunu ben de yaşamıştım kanınıza da baktırin kansizlik olabilir ben de ferritin düşük çıkmıştı kan hapı kullaniyorum .Çok iyi geldi.
Kansızlık varsa baktirin benim de normalde de oyledir hamilelikte daha da isinmiyor sanki dissri ciksrken de 2 kat corap giyiyorum corap uyumak iyi değil diye biliyorum ama bazen o kadar usuyorum ki mecbur kaliyorum giymeye ben de kansizlik cikti doktorum demir takviyesi vermisti o da etkileyenilir belki
21 haftaligim kansizlik var zaten normaldede var di hamileyken daha da doktorum yazmisti ama bildiginiz kan icicektim kulanmadim hic icemiyorum ya napicam cuma gunu tekrar baktiricam kanima .bakalim bi ondan diyosun cok tesekurler cnmm
Evet malesef surekli kansizlik vitaminsizlik cikti bnde ayni dirumdayim corap giyiyorum kat kat ama ozansnda rahat uyiyamiyacagimi dusunuyorum ve sknti basiyo .demir takviyesi banada verdi bndede ilac kullanımını unutma var ay buhuyumu hic sevmiyorum ama eger faydasi olcaksa alayim artik cok tesekur edrim cnm
Rica ederim ne demek eger coraptan rahatsiz oluyorsan guvenli sicak su torbalarindan alip ayaklarinin altina koyabilirsin bazen oyle de yapiyorum ben o da direk mayistiryor uyuyorum
Aaa onuda denerim cnm ay cok tesekurler ya iyiki bu radayimya herkrs nekadar sicak kanli cana yakin
Estağfurullah ne demek her zaman