Kızlar dün mecburiyetten yola çıktık çıkmadan kızımın biraz ateşi vardı ama yolda daha da kotulesti ateşi 39 falan olduğu an şükür hastaneye yakindik ambulans falan çağırdık kızım iki yaşında bı anda elimde nöbet geçirdi gözleri falan geriye gitti ağzından tükürükler çıkmaya başladı çırpınmaya başladı çok kötüyüm hala dün 6 saat beklettiler hastanede doktor beyine zarar vermez fakat bu saatten sonra çok dikkatli olmanız gerekiyor ateşine dikkat edin dedi bu durumu yasayaniniz oldu mu ben ilk defa yasadim hâlâ olayın sokundayim bı de hamile olunca bilirsiniz stres daha da artıyor kendimi gercekten çok kötü hissediyorum kızıma bakınca bile aglayasim geliyor bebekle birlikte ona da yeter miyim diye kötü dusunceler aklıma geliyor
Çok geçmiş olsun
Galiba havale geçirmiş. Benim kardeşim de küçükken geçirirdi bu şekilde. Umarım tekrarlanmaz
Çok teşekkür ederim @NURAN hanımevet havale geçirdi ilk defa karşılaşınca çok kötü olduk, inşallah tekrarlamaz.Kardesiniz daha sonra geçirdi mi ya da bı riski oldu mu
Daha sonra da tekrarladı maalesef. O yüzden çok dikkat edin
Kız kardeşimin beynindeki sinir damarlarının iki tanesi birbirine değiyordu, ani felç geçiriyordu. Havale de bunu tetikliyordu. Havale olmasın diye 40 takla atıyorduk
Havale ciddi bir şey, aman dikkat edin. Siz hemen hastaneye götürdüğünüz için beyninde bir sıkıntı olmamıştır
Kardesinizdeki havalenin tekrarlamasına çok üzüldüm rabbim bı daha yaşatmasın sevdiklerimize Cok şükür erken götürdük ama sürekli kızımın basinda durmaya çalışıyorum acaba olacak mı diye içim içimi yiyor
Endişelenmeyin, sakin kalmak en güzeli
Haklısınız teşekkür ederim
Benim de 7 yasindaki kizim 2 sene olacak subatta bi gece atesle havale gecrdi aynen dedigin gibi cok kot bi durum biliyorum. Rabbim kimseye yasatmasin. Bizde ozele gotrduk ilk havale de iLaca baslanmiyor normalde ben sinir kirizi falan gecrdgm icin sakinleseyim diye en düsuk dozda kizima ilac yazdilar. 2 sene boyunca cok dikkat et dediler. 2 sene boyunca tekrarlamazsa daha insallah bisey olmaz denildi. 2 sene ye girmek uzereyiz daha hic yakalanmadi cok sukur. Ama sende uzulme stres etme cunku her insan mutlaka bi kerede olsa nobet geciriyormus iste bazilari hafif bazilarida hic anlasilmiyo bile bazilarindada beyne hasar birakabiliyormus dikkat etmek lazim. Insallah sendede bidaha tekrarlamaz ateslendgi zmn dikkat et. Cokgecmis olsun canim. Rabbim hicbir anne babaya o ani yasatmasin.
Çok geçmiş olsun canım havale geçirmiş sanırsam
Amincok teşekkür ederim size de çok gecmis olsun gerçekten o anı yaşamak anne baba için çok zor bı durum rabbim kimseye yaşatmasın.Peki kızınız verilen ilaç sayesinde mi iki yıl boyunca havale yaşamadı yoksa kendiliğinden mi geçti internetten okudum tabi çok güven vermiyor her site ama ne kadar küçükse o kadar havale geçirme ihtimali yüksektir yazıyordu pek bı bilgim yok ilaclarimiz bitince tekrar çocuk doktoruna gidip konuşacağım ama merak da ediyorum
Çok teşekkür ederimevet maalesef havale gecirdi
Amin canim. Allah razi olsun…Ben doktora o zmn sordum.bu ilaci kullanmazsam tekrar eder mi nobet dedim evet eder dedi. Zaten onlarda ikinci nobeti bekliyolar genelde ilac tedavisi icin. Ben cok kotu durumda oldgm icin cocuktan cok bna acidigi icin ilac tedavisine bssladi sanirim. Ama sen detaylica konus yinede doktorunuzla ikinci nobet tekrarlarmi diye.
Ilac verilirse raporlu oluyo zaten normal cocuk doktoruna yazdrp direk alabiluyorsun
Teşekkür ederim, inşallah devam eden bir nöbet olmaz.Rabbim kimseye bizlere de tekrarını yaşatmasındetaylı bir şekilde doktorla konuşurum
Allah şifa versin, inşallah bir daha yaşamazsınız böyle bir durumu. Siz dikkat edin kontrol edin çocuğunuzu ama kendinizi de yıpratmadan üzmeden yapın siz ona lazımsınız unutmayın. Siz iyi olun ki o da iyi olsun. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tekrardan
Amin canim insallah tekrarlamaz.
Geçmiş olsun Allah dayanma gücü versin bence durumu çok güzel yönetmişsiniz
Aminçok teşekkür ederim bende dikkat etmeye çalışıyorum ama Allah kimseye bizlere de tekrar yaşatmasın gözümün önünden gitmiyorbundan iki ay önce falan da kızıma yanlış laboratuvar sonucu lösemi tanısı koydular biraz zor zamanlar atlattık o yüzden bu kadar endişeliyim.yavas yavaş bu durumu da atlatırim inşallah
Çok teşekkür ederimamin inşallah
Ay üst üste neler yaşamışsınız gerçekten yıpratıcı şeyler oluyor sizi çok iyi anlıyorum. Ama işte anne olunca bir ayrı bizler güçlü olmalıyız çocuklarımız için sizin de biraz dinlenmeye kafa dağıtmaya ihtiyacınız var aslında