Ateş ölçer önerisi

Selam kızlar, Bebegim icin bir türlü ateş ölçere karar veremedim. Siz hangisini tercih ettiniz? Yardimci olabilir misiniz?

1 Beğeni

Bu hastanelerde oluyo ya çok iyi bn çok beğendim

Biz bundan kullanıyoruz memununum

Biz bunu kullanıyoruz. Ateşli bir bebek annesi olarak çok memnun kaldım. Hastanede doktorlarımız da bunu kullanıyor.

Bizimki de bundan. Doğru sonuç veriyor :+1:t2:

1 Beğeni

Braun thermoscan ırt 3030 modelini tercih ettim biraz daha ekonomik olmasi sebebiyle.

O kadar iyi kı gidip gelip ateşimi ölçüyorum nedense :sweat_smile::sweat_smile:Can’ım sıkılınca bn :sweat_smile:

Ne kadar fiyati

Bazen eşimle şakalaşıyoruz kaldır elleri sıkarım falan :rofl:

Bebekler için alından ölçüm yapan temassız ateşölçerler doğru ölçüm yapmıyor. Koltuk altından ölçüm yapan ateşölçer doğru ölçüm yapıyor. Bende temassız ateşölçer almıştım bebeğimin akciğer enfeksiyonu sebebiyle yoğun bakımda yattı eve gelince kontrol altında tutmak için ölçüm yaptığımda yüksek çıkıyordu bir gün 38.2 çıkınca hastahaneye gittik orda ölçüm yapıldı 36.3 çıktı bende kendi ateşölçerimi götürmüştüm doktorun ölçümünün hemen ardından ben ölçtüm 37.5 çıktı. Doktorda bebekler için koltukaltından ölçmek daha doğru sonuç verir dedi.

Ben çok araştirmistim Jumper çok önerilmiş nette dogru sonuclar verdigine dair jumper aldim memnunum.

Ben aldığımda 2 bin küsürdü. Şu an ne kadar bilmiyorum.

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:hahaha güzl :rofl::rofl:arka sokaklar dizisini çekiyosunuz

1 Beğeni

Medisana guzel kaliteli bir marka. Alindan olcum yapanlar daha iyi kulaktan olcum yapilanlarin ucunu surekli degistirmek gerekiyor.

1 Beğeni