Aşı olanlar olmayanlar kizlar bı bakarmisiniz

Tetonoz kaçıncı haftada oluyoruz acaba bide 12 haftada gel dedi ebem ama çok kararsızım ne diosunuz çiçekler​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Bende çok korkuyordum 19. haftada oldum 3 gün kolum hafif ağrıdı oda gayet normal bir şey olmadı olmamak için direndim ama sağlık için önemli bence git ol canım :smiling_face:

20+3 te oldum ben 12 erken geldi

Benimde yarın olacak sanırım doktorumuz aradı 10+3teyiz

Bende 20 aya kadar beklenmeli die duydum ama asi icin bazı endişelerim var folik asite karşı felan ama bilmiorum işte neye inanıp neye inanmicagimifa sasirdim

1. Haftadan sonra yapılması daha doğru olur dedi hem doktor hem ebe
1 Beğeni

Hepsi ayrı bişey diyor gercekten

Bende tam bilmiyorum yarın net öğreneceğim bakalım. Ama onun dışında folik asit kesinlikle kullanılmalı bence çünkü anne vücudunda kalmıyor bu sefer bir çok vitamin destekleniyor fakat folik asiye ihtiyaç duyuyor vücut

Valla bende erken olduğunu düşündüm burada da 19.haftadan sonra olmalı tarzında yorumlar okuyunca erteledim :slight_smile: geçen hafta oldum 19+4 falandım

Kadın doğum drunuza sordunuz mu? En erken 20.hafta diye biliyorum bende… Dra danışıp oyle olun

20 ci haftada oldum

Doktora da bı sorayım ben aynen kizlar içim rahatlarsanolayim yoksa olmayayim

Benim genelde bu hafta olmam gerekiyor yani ebem öyle söylemişti, ama doktorum 1 ay daha bekle dedi. Şuan 20. haftadayım, büyük ihtimalle 24ün içindeyken olucam

20 hafta da oldum

Ben birinciyi 20.haftada oldum 21.haftadada ikinci aşımı oldum…

İkinci asi bir ay sonra oluyor tetanoz aşısından bahsediyorsunuz dimi

AA evet bir ay sonra yazıcaktım çok pardon, bir ay sonra

1 Beğeni

Şaşırdım kaldım bı an​:innocent:

:sweat_smile::woman_shrugging:t2:Oluyor öyle işte

1 Beğeni

Ee nasil oldun agrin falan oldumu kasiklarinda yada ateslenme