Artık uyumak istiyorum

Kızlar aylardır uyuyamıyorum uyumak istiyorum yatağa girdiğim an uyku diye bişey kalmıyor beynim zonkluyor uykusuzluktan ne yapmam gerekiyor bi fikir verin lütfen :woman_facepalming:

1 Beğeni

Kaç haftalıksın cnm. Ben 37.haftamdayım inan bana uyumayı o kadar özlemişim ki uykusuzluktan sürekli ağlıyorum gece yarılarına kadar nolacak böyle diye düşünüyorum

1 Beğeni

Aynen bende bu uyku sorunu olmazsa valla acele ve gün saymam doğuma

1 Beğeni

Uyku problemim zaten vardi hamilelikde iyce artti bende uyuyamiyorum bide bacak agrisi cekiyorum geceleri bi cozumu olsa keske aksam olsun istemiyorum bu yuzden

1 Beğeni

Rezene veya anason icmeni tavsiye ederim akşam bir bardak içmen yeterli hem bebeğini hem seni rahatlatıyor uyuyabiliyorsun

1 Beğeni

38+3 haftalık olduk

Teşekkür ederim denerim ama işe yarayacağını sanmıyorum :face_with_head_bandage:

Hamilelikte yasak diye biliyorum bitki çayları ben ıhlamur aşeriyorum ama asla içemezsin diyor doktorlar

1 Beğeni

Şu an saat 03.51 mutfakta bacaklarıma buz koydum oturuyorum bende 36 haftalık hamileyim bacak ağrısından duramıyorum yürüyemiyorum evde bıle topalllayarak yürüyorum gece de uyutmamaya başladı.

1 Beğeni

Bende uyuyamıyorum sağa dön sola dön ,aldım elime teli oyalaniyorum ama çok yorgunum çok uykusuz bana mısın demiyor

kızlar geçecek bu günler. ama kötü bı haberim var doğum yaptıktan sonra da bı süre hiç uyuyamayacaksiniz.:woozy_face: ben anneme anne ben ne zaman uyuycam bu ne kadar sürecek diye sayikliyormusum en son :joy: ama şükür o günler geçti. şimdi bebegim 2 aylık inanın ki her şey geçici. zamanın anın tadını çıkarın :palms_up_together:t3::hugs::sparkling_heart:

2 Beğeni

az kalmış canım Allah yardımcın olsun​:sparkles: küçük bı mucizeye kucak açmak maalesef kolay değil. sen sonundaki güzelliği düşün :sparkling_heart:

doğumdan sonra uyuyabilecegini mi düşünüyorsun kardeşim :sparkling_heart::joy: en azından bı kaç hafta.:joy: bol bol uyku depolayin bence​:joy:

Bende kızıma yazıyorum su an, defter tutmuştum hamileligin başından beridir. Onunla dertlesiyorum ama ağladım ağlayacam o kadar kötüyüm çok uykum var ama bacağım izin vermiyo

Canım kac aydir uyuyamıyosun? Uykuya dalıp hemen geri mi uyanıyorsun

1 Beğeni

Uykuya dalıp uyanmam bir oluyor zaten sabaha kadar uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor ağrım oluyor yatamıyorum

Allah razı olsun cümlemizin insallah ,her yerim sızlıyor bütün eklemlerim birde sabah iş var daha hiç izinde kullanmadım iki senelik iznim var hep dua ediyorjm vaktinde gelsin daha iş çok kafam dolu ağlamak istiyorum burda tekim kimsem yok :face_holding_back_tears:

Ah kiyamam b3nd edefter tuttum kontrol günleri için ama son kontrolleri yazmadım kotu şeyler duydum diye,bnm bebiş uyuyor aslında bn bı o yana bi bu yana dönünce hareketleniyor rahatsız ediyorjm kizimi üzülüyorum sonra diyorjm ki dönme tm kal böyle ama ağrıdan duramıyorum ki :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ben içiyordum ya bitki çayı kola kahve bebeğim doğdu gayette sağlıklı özellikle kola konusunda karşı koyamıyordum

Cok geçmiş olsun biran önce düzelirsın inşallah