Merhabalar, geç döllenme ihtimali olabilir diye değer yükselecek mi alçalacak mı ona bakacaklar muhtemelen diğer vereceğiniz kan sonucu 4,3 den yüksekse gebe olma ihtimali vardır ama değilse o değer 0 olunca adet olacaksınız demektir
Hm anladım peki gebe olmak için nekdr olması lazım değeri
Ümit vermek gibi olmasın değerim boyle cikti iki gün sonra 8 ile hamile olduğumu öğrendim eğer iki gün sonra kan verirseniz bu yüksek çıkarsa beş ve üzeri hamilesiniz demektir şuan 12+2 hamileyim
Abla ben adetım gecıkmemıstı belırtılerı vardı ıs yerınde rahsızlasıp revıre gıtım anlatım halımı acıle yonderdırdı kan degerlerıne baktırdı benımde 4.7 cıkmısyı varda dıyemem yokta dedı ıkı gun sonra tekrar ver dedı ben rahsızlasıp 1 gun sonra tekrar gıtım mudale etmeden kan degerıma baktılar 22 olmustu gebelık degerım ıkı gun arayla yıne kan berdım 22 den 43 ten 98 ve en son 147 kadar cıktı bende doktoruma gıtım 1 aylık hamıleydım keseyıde gormustu doktorum sımdı 27+6 haftalık olduk ıkı gun sonra tekrar yaptır sonucu buraya at bakalım kac olmus bana 22 y Sonucum dırek hamılesın demıstı acıldekı doktor
Ay inşallah benimde öyle olur peki sizin nekdr gecikmişti adet doneminiz
Ay inşallah
Senin kaç şimdi beta
Anlamadım
Abla benkmkı gecıkmiştı 4 gunmu ne vardı adetıme kızım sabırsız cıktı
@Nagihan_40 @Basak6722 Bu konuyu daha fazla uzatmayalım. Forum kullanım şartları gereği kimse, maddi yardım isteyemez. Bu kati şekilde yasaktır. Bu yüzden konu silindi, IBAN Falan paylaşılmış. @Basak6722 seni uyarmak zorundayım. Forum kurallarına aykırı hareket etmen halinde forumdan uzaklaştırıolacaksın.
Çok özür dilerim admin hanım hani ben bilmiyodum arkadaşımızın biri ibanini at yardım etmek isteyen olursa yazmış benim zaten amacım yardım istemek değildi sonradan bı ablamiz yardımcı oldu bana çocuklarım için bisiler yollamış bende ona özelden fişini attım aldıklarıma dair hani yorumu görmüşsunuzdr IBANini yaz demişler onun için yazdım çok özür dilerim bidaha olmaz kusuruma bakmayın
Ben Eylül’de hamile kalmışım ekime kadar kanda da gözükmedi hatta hamile değilim diye bütün dişlerimi yaptirmistim
4.3 sonuçlar orda zaten
Yaa hadi inşallah geç döllenme olmuş olabilir tekrar ne zaman kan vercekseniz
Belki geç döllenme olabilir. Umut vermek gibi olmasın ama 4.3 yükselirse hamile olduğunuz anlamına gelir bir yandan da kimyasal gebelikte olabilir. En garantisi 2 gün sonra tekrar kan vermek doktorun dediği gibi.