Merhaba Arkadaşımız @zozo hem aramıza yeni katıldı hem de her an doğum yapabilir Hadi hep beraber hem tanışalım hem de destek olalım Zozo lütfen bizimle doğum hikayeni de paylaşır mısın
Tabii doğum hayırlısıyla gerçekleşsin paylaşmak isterim Paylaşım içinde teşekkür ediyorum çok incesiniz
inşaAllah sağlıklı doğum yaparsınız , ALLAH yardımcınız olsun
@Zozo Bana da doğumdan önce güzel bir örnek olacak bence sizin doğumunuz
En güzel doğum sizinle olur inşallah Bebeğiniz ve siz sağlıkla ve mutlulukla bu süreci tamamlarsınız inşallah
Dualarım sizinle
Aminnn 🫶🏻 Çok teşekkür ediyorum inşallah
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Siz nerelisiniz? Bu vesileyle tanışmak isteriz. Kendinizi tanıtmak ister misiniz
Tokatlıyım 28 yaşımdayım ve ilk bebeğimi bekliyorum
İnşallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebegini canim
Ben de 29 yaşındayım, 19 günlük bebeğim var eskişehir’de yaşıyorum
@Cansu 19 günlük bebeğim var diyince farklı hissettim bir an yaa
O kadar oldu bile mi Günay doğalı ? Duygulandım
Zaman biraz daha geçse de uyuduğum günleri görsem. Gaz günde iki defa gaz damlasi veriyorum ama hala bi ıkınma çabası devam ediyor normal mi @NURAN Biraz daha duygulanmak istersen, 2 numaralı beze geçiyoruz
Hosgeldin aramiza @Zozo hayirliysa kucagina almak nasip olsun güzel haberlerini bekliyoruz
@Cansu Yaa büyümüş de 2 numaralı beze mi geçiyor minnoş
Ikınma sonucu gazını çıkarıyorsa normal arkadaşım. O ıkınma bağırsak gelişimi tamamlanana kadar devam ediyor çünkü. Rüya’da da 3. ayına kadar devam etti ıkınma ama çıkarıyordu gazını, rahatlıyordu
Gazını ıkındıktan hemen sonra çıkarmıyor. Ama eninde sonunda çıkıyor. Dün beş kere kakasıni yapmıs 12 bez değiştirmişiz @NURAN
@Cansu Bebeği çok zorlayacak biçimde değilse ıkınmalar korkma canım. Bez değiştirme sayısı da oldukça iyi maşallah
Çok teşekkür ederim inşallah
Cansu bisiklet surdurur gibi hareket yaptir Ve ellerinle iki bacagini tut saat yonunde hareket Yap. Koluyun arasina al karninin ustune yatir Yuz ustu masaj yap. Iki emme arasi sure ver. 20 dakika 20 dakika mesela cabuk emmesin. Bi emsin sag gogsunu bekle gegirsin Sonra digerine gec.
Dediklerinin hepsini yapiyorum ama sag memeden sol memeye alınca rahati bozuluyor her halde emmek istemiyor. Mecbur sırayla memede tutuyorum. Memeden her çıktığinda pat pat da yapiyoruz ama boşa kurek sallıyoruz galiba Her zaman 20 dakika durmuyor. 5 dakika sonra emmeyi bıraktığı da oluyor al oğlum em diyorum dudaklarını sım sıkı kapatıyor canı ne kadar emmek isterse o kadar emiyor
Direk verme once memeyin ucunu agzina daya Saga sola hareket yap.