Kızlar hamileliğinde aritmi yaşayan anneler var mı bnm kalbim arada cikacakmiş gibi çarpıyor ilaç kulaniyorum ama sanki gün içinde tekrarlıyor
Aritmi yokta bendede carpinti oluyor gebeligin ilk haftalarinda daha coktu simdi 16 haftadyim yine var ara ara sakinlestir kendini olunca derin nefes al
Doktor gitiniz mi bunun için bnde 15 +3 teyimm
Asiri degilde oluyor arada ilk zamanlar soylemistim olabilir demislerdi carpinti kan dolasimndan dolayi demir ilaci multivitamin vs kullaniyormusun
Bnde başta söyledim doktorum olabilir dedi size dendiği gibi ama bn yinede bir doktor köntürolü olarak kardolojiye gitim holter takıldı bir gün boyunca öyle öğrendim aritmi olduğumu evet bugün başladim sadece demir ilacına ve bn coraspirin kan sulandırıcı iğne kulaniyorum
Çok geçmiş olsun, ben yaşamadım
Ve aritmi bölümünede gitim bişey olmaz sana bir zarar vermez dedi ama yinede tedirgin oluyorum işte
Yani gunde nekadar oluyor sureklimi sende oluyor birkac kezmi
Sürekli değil arada oluyor
Bendede ayni bebege zarari yok demi
Bence sende bir kardoloji bölümüne görün seninkinin derecesi nedir onlar daha iyisini söyler bebeğe bir zarar verir diye bişey demedi ama bn ilaç kulaniyorum
Bacagimda birazda olsa leke var varis gbi sureklide o agriyor bu ara cumartesi gidecegim sorarim cok sagol
Sende saol canım inşallah sağsağlim alırız kucaklarimiza bebişlerimizi
Amin insallah canim hep beraber