Banada günlük ped yapiyor kasinti ne zaman kullansam basliyor kasinma
Orta boy valiz kücüge ne sigdirabilcen ki
Ben valize koymicam acikcası valizimde yok zaten guzel bi canta yaparim olur biter. Bencr valize gerek yok.
Valiz daha toparlayici oluyir hem anne hem bebek icin ben daha hazırlamadim belkide canta yeter
Doğru ya herşeyi orta boy valize koyacağım
Ben yavaştan başlayacağım hazırlamaya
Ben kasımda baslarım anca ev temizligi canta hazırlıgı daha bir suru minnak minnak elbise yıkanıp ütülencek
Bende daha hazilamadim erken bence yıkanıp utulenecek ondan sonra hazırlarım hayırlısı ile bir 30 olalım da
Doktor 39 hafta sezaryan alıyorum dedi bir sorun olmazsa o da nerdeyse aralığın 3 haftasına denk geliyor şuan 27+3 daha erken diye düşünüyorum 31 veya 32 de başlarım hazır olsun rahat oluruz
Benim ne olacagim belli degil dogum sekline bir sey drmediler hersey normal gidiyor kilomdan dolayi sezeryan demezlerse herhalde normal olucak 32. Haftadan sonra bende hazırlamayi dusunuyorum 27+4 benim icinde erken zaten 30 hafta bir türlü olmuyor sanki zaman durdu
Ben 30.haftaya girdim belki erken gelir belli olmaz doktorda normal veya sezeryan demedi bana normal aklımdaki 30dan sonrada zaman hızlı geçiyor bence 33 34kende beşiğini falan kurarım
Ayy en güzel hazırlıklar sen bizden öndesin valla bende bekliyorum artık o zamanlari zaman gecmiyor gecmiyor artık alsakta kucagimiza ugrassak oynasak biz dokuz dogurduk o daha dogacak
Bende baslicam bez mendil eksik onları alınca koycam çantaya benimde 30. Haftam ve erken gelecek gibi geliyor buda
Onceden durmaz gelir gibiydj simdide dogmaz gelmez bu diyorum
İlk olunca insan bilemiyor belki 35 te gelir belki 40ta gelir elimiz ayağımiza dolaşacağına köşede hazır dursun herhangi bir durumda birde onunla uğraşmalayım diye düşündüm ben açıkçası
Bakalım işte valiz organizer aldım geceliklerimi yıkadım ev temizliğine girişeceğim bide halılarım falan yıkamada sonra başlayacağım
Ahaha bende aynı fikirdeyim 30 u bi gorsek bizde baslariz herhalde 33 e kadar hazır ederim gibi ne olacagi belli olmaz kafasındayim
Aynen zaten hemen aynı gün hazır olcak birşey değil yavaş yavaş 33ü de bulur hazır olması 34üde
Yaa zaten iyyice agirlastik her iki üç güne bısiler anca yapabiliyorum ben
30+1im bende, herseyi hazir edince hemen geliverecekmiş gibi geliyor o yuzden cesaret edemiyorum vaktinde gelsinler tabi inşallah hazırlıksızda yakalanmayızda haftaya 31 haftalıkken doktor randevum var doktorum doğum şekliyle ilgili yorum yaparsa ona gore hazirliklara başlayayım diyorum bende. Zaten bi tek eşyalari yikanip utulenecek bir de hastane hediyeliklerini oturup kendim yapıcam bunlarda keyifli şeyleri inşallah