Annenın suyu çok olması risklimi

Ve ayaklarım iki gündür çok uyuşuyor yürümekten guçluk çekiyorum 32 haftalık hamileyim bu durumu yaşıyanlar varmı yardım

İyi akşamlar canım. Ben instagtamdan Seyfettin özvuralı takip ediyorum onun bir postunda görmüştüm. Çok bilgim yok ama , aşırı şeker tüketiminde oluyormuş diye biliyorum. Özellikle meyve yasağı getiren bile oluyor , tabi bu şeker sadece meyve çikolata olarak düşünme ekmek unlu gıdalarımızda olduğu için bunların bir süre tüketimini azaltırsan normale döner , tabi doktoruna da bir sor canım. Oda bu konuda bilgi verir mutlaka :cherry_blossom:

Benimde bebeğimin suyu fazlaydı meyveyi ve karbonhidrati yasaklamisti doktor doğum anında bebek suyu yutabiliyor ciğerlerine gittiği için nefes sorunu yasaya biliyormuş ben 32 haftamda çok az kanama ile gittim doğum kesen kanala çok yakınmış 33 haftada doğum yaptım suyun fazlalığı ile ilgili mi bilmem ama dikkat et

Çok teşekkür ederim yardımınız icin

Bebeğiniz 32 haftada doğmasına rağmen sağlıklı oldu mu yoğun bakımda durdu mu acaba merak ettim.

Benim de ebem karbonhidrat ödem yapıyor demişti . Biraz daha protein bazlı yeşillik bazlı beslenmeye çalış demişti. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

32 haftamda kan gelince gittim kontrol Etiler kese doğum kanalına yaklaşmış diye ciğer geliştirici iğne yaptılar 33 haftada doğum yaptığında bebeğimin kilosu 2195 Gr ve ciğerleri gelidmisti o yüzden kendi başına nefes almaya başlayınca ve benden beslenince çıkardılar bir hafta kadar durduk kuvezde. ciğerleri gelişmemiş olsaydı gelisene kadar bekletiyorlar kuvezde

Allah bağışlasın bebeğinizi

SAT a göre değil mi bu dediğiniz

Anlayamadım sat nedir

Son adet tarihi

Bende 33+4 üm 32 haftalıkken öğrendim suyumun fazla oldugunu ve bebek iri denildi şeker hastası değilim normalde yalancı sancılarımda başkadı ve nefes darlıgı çekiyorum sanki aşagı doğru bir baskı hissediyorum araştırma hastanesine gidicem yakında umarım erken doğum olmaz

Bende kist olduğu için yumurta catlasmasi iğnesi kullandım evet son adet tarihime göre

Kaç kilo doğdu bebeginiz

2195 kg doğdu 33+2 günde doğdu

Merhaba 31 haftalık hamileyim bu gün bende pembesi bir damla şeklinde kan geldi sizde öylemi olmusdu ? Bende erken doğum olur diye korkuyorum bu aralar bezen sancı oluyor :face_holding_back_tears:

Renk olarak net hatirlamiyorum ama 32 hafta boyunca hiç olmadığı icin ben görünce endişelendim doktorum konferanstaydi hastaneyi aradım doğumhanemiz 24 saat açık gelebilirsiniz kontrol için dediler doktorları varmış nst çektiler birşey çıkmadı ertesi gün doktor kontrole çağırdı kanala yakın doğum kesesi dedi kanama alanı gördüler bir gün yattım ertesi gün taburcu ettilero arada bebek için ciğer geliştirici yaptılar ve fitil verdiler onu kullandım ama 1 hafta sonra doğum yaptım

Bende ilk 3 ayinda olmusdu böyle bir şey ama şimdi bi islaklik his etdim tualete gitdim pedimde pembesi bir gel gibi leke vardı sonra gelmedi ama hiç bir şey ve son bir kaç gündür belimde ağrı var bebeğimde cox asagida karnım neredeyse küçülmüş gibi ama hareket var his ediyorum

Doktorunuza sormanizda hatta kontrole gitmekte fayda var eğer bebeğin erken gelme olasılığı varsa bebeğe ciğer geliştirici yapıyorlar ve 24 saat sonra etkisi oluyor diye biliyorum bizim 1 haftada gelişmişti ve kuvezde bu nedenle az kaldim

Yarın zaten kontrol Günüm Inseallah her şey yolundadır