Annelik nasıl duygu

Hepinize merhaba, ilk gebeliğim 16.haftaya yeni girdim. Annelik nasıl bir duygu bahsetmek isteyen olursa cevaplarınızı seve seve okuyacağım. :tulip:

4 Beğeni

Merhaba @Adigeanne hoşgeldiniz nasılsınız

Annelik bam başka bir duygu.daha karnında daha dünyaya gelmedi ama onun için endiselerim çok.bazen bu endişelerim yüzünden onun için bazen yanlış şeyler yaparım diye korkularım da var .
Annelik daha doğmamış bir bebeğin için endişelenip onun sağlığı için ömrünün uzun olması için hep dua etmek. Aklına bebeğim boyle ya kucagimdan duserse diyip endişe etmek hayaline dusuncesine bile endişlenmek.
Acikdigim zaman kendim için degil.a bebeğim acikdi kalk aşkım yemek yiyelim diyorum.acikdigimda asla bebegimden önce demem ki .acikdim falan .
Her acikdigimda şu oldu dilimde bebişim acıkmış kalk babasi…onu içinde hiss etib ona dokunamamak o kadar kötü ki okadar zor ki benim için .
9 ay hiss etib onun yüzünü gorememem sesini duyâmamâk.her tekme atdığında ,onu kucagima alamamamk sevememek opememek çok zor şahsen benim için.ve hep ruyalarima giriyor onu okadar bekliyorum ki ,hep ruyalarımda doguldugunu goruyorum,kucagimda goruyorum onu hep .yani ne bileyim annelik çok güzel şey .bebeğim olucam diye onu içimdə hiss ediyorum diye,Kadın olduğum için şükr ediyorum​:hugs:benim için annelik bu .kendi adına konuştum tabi .
Umarım sozleri yanlış yerdə kullanmadım

1 Beğeni

Teşekkür ederim hoşbuldum (: ilk üç aydan sonra daha iyiyim :slight_smile: sizler nasılsınız ?

1 Beğeni

:smiling_face: İnşallah kucağınıza sağlıkla almak nasip olur. Çok güzel mutlu günleriniz olur İnşallah. Allah uzun güzel ömürler nasip etsin. Amin

1 Beğeni

Amin inşallah :pray:çok teşekkür ederim.sende inssallah canim​:pray:

Benim de ilk üç ayım zor geçti. Şimdi 28. Haftaya geldik. Düşük, erken doğum riski olmayınca hamilelik çok hızlı geçiyor.
Çok güzel soru olmuş teşekkür ederiz.
Nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.
Aslında anneliğin nasıl bir duygu olduğunu öğreniyorum.
Neredeyse her gece bebeğimi ve hamileliğimi görüyorum.
Bebeğimin iyi olması için hergün çabalıyorum.
Bazen sohbet ediyorum.
Annelik bana gülerken ağlamanın mümkün olduğunu öğretti.
Korkarken, bebek etkilenmesin diye sakin kalmayı benimsetti.
Nasıl bir anne olmak istediğimi sorguladım

Sizce annelik nasıl bir duygu

1 Beğeni

Şimdi soruya denk gelince testte pozitifi gördüğüm ilk ana gittim geldim… O anda düştü endişe kalbime. Çünkü annelik kalbinizin dışarda atması gibi birşey. Onun için herşeyi göze alabilmek, kuvvetinin artması, yapabileceklerinden çok daha fazlasını yapmaya motivasyon bulmak için harika bir sebep. Annelik harika birşey ya harika birşey !..

3 Beğeni

Gercekten çok güzel bir duygu Allah her kese yaşatsın amin

@FidanUğur @Betuesk siz duygulu insanlarsınız annelik nasıl bir duygu

2 Beğeni

Anne olmak,her türlü gürültüde bebeğinin tek nefesini bile duymaktır.

Anne içi kış olsada dışı bahar kokan kadının adıdır.

O kadar izzahsız ve tarifsizki…

8 Beğeni

Duygularıma tercuman oldun :heart:

3 Beğeni

Beraber yaşadığımız bu kadar zorlukları,gelde unutdur “MUCİZE BEBEK”…

4 Beğeni

Bebeğinin kokusunu içine çekince bugünkü stres üzüntü hepsi bitecek ben inaniyorum sağlıklı güzel bir bebeğin olacak az kaldı biraz daha sabret :heart:

3 Beğeni

@Cansu O kokuyu içime çektiğim zaman,tekrardan gelip bu mesajların hepsini okuyup “Nelerin üstesinden gelmişiz” söyleyeceğim her halde.:two_hearts::blush: Hormonlar ilk ayda tavan yaparken,ben son haftalarımda yaşıyorum bunu.Sabah kalkıyorum duyğulanıyorum,bebek kırıpdıyor duyğulanıyorum,biraz okşayayım karnımı hiss etsin diyorum ağlıyorum.Anne olmak ne tarifsiz birşeymiş Cansu.:pray:t4:

4 Beğeni

Evet bebek iyi olsun nefes bile almasam olur moduna geliyoruz. Sen şuan hep yataktasın ama güç topluyorsun. Bebek doğduktan sonra bomba gibi olacaksın enerjin tavan yapacak :smiling_face_with_three_hearts: Bende durum tam tersi :sweat_smile:

3 Beğeni

Henüz kucağıma almadım, eminim şuan hissettiğimden çok daha fazlası. Ama bence Canından öte koyduğun bir Can. Bambaşka bir aşk, bambaşka bir Sevgi, bambaşka bir özlem. Hiç görmediğim, dokunmadığım, koklayamadığım birini özlemle bekliyorum. Sanki kendimi bildim bileli hep onu beklemişim, onun yolunu gözlemişim gibi. Sanki o hep varmış da, kavuşacağımız gün için yaşamışım gibi. Hayatımdaki en değerli iki İnsan Annem ve Eşim. Kimse bu sıralamayı bozamaz derken kızım daha doğmadan ilk sıraya yerleşti bile. Annemle Eşimin pabucu dama atıldı bile :smiling_face: Ya o kadar çok seviyorum ki içim içime sığmıyor. Kelimenin tam anlamıyla, Aşığım Kızıma​:heart:

Sen de bir şeyler söylemek ister misin benim güzel Yoldaşım :smiling_face::two_hearts: @İlknur

6 Beğeni

Gerçekten annelerin her yazdığı kelimede çok duygulanıyorum hepiniz çok iyi kalplisiniz sizlerin yerine heycanlanıyo üzülüyorum ağlıyorum ama çok güzel annelersiniz çok güzel anlatmışsınız okurken bile duygulandım​:relieved::two_hearts:

4 Beğeni

Ne söylesem senin ifadelerinin yanında sönük kalır zaten, çok güzel anlatmışsın :cherry_blossom: Çok güzel bir anne olacaksın eminimm 🩷

4 Beğeni