Anne sütünün tadı

arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı. Bugün süt anne konusu da olunca sormadan duramadım :face_with_hand_over_mouth:

Emziren anneler​:sweat_smile:

Hiç sütünüzün tadını merak ettiniz mi ve tadına baktınız mı:smiley:

season 2 friends GIF

2 Beğeni

Bende çok merak ediyorum​:face_with_hand_over_mouth: ama tadina bakarmiyim bilmiyorum

2 Beğeni

Ben baktım​:face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye::see_no_evil:

2 Beğeni

Baktım.Tatlımsı bir tatı var​:face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Ben bi yerde, kocası sütünü bitirdiği için isyan eden kadını okumuştum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Baktım ama bilerek değil sıcaklık ölçeyim derken elimde damlatıp nedense hep ağzıma götürüyorum tatlı :rofl: . Gecen bizim dükkana gittim süt posetinde 1 paket süt götürdüm . Erkek kuzenimde orada sütü çok sever 5 yaşına kadar emmiş ne bu diyor annemde süt demiş bardağa koyacakken yakaladım manyak dedim o anne sütü her bulduğun sütü içme :rofl::rofl:

3 Beğeni

Ay karısının sütünü içe içe bitirmiş mi :nauseated_face::nauseated_face::nauseated_face: süt annesi olmaz mı o zaman ya :face_with_raised_eyebrow::face_with_raised_eyebrow:

4 Beğeni

Ben baktim. Krem şantiye benziyor. Çok hafif güzel. Tam icilesi :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Kendine aut anne oldun o zamn​:joy::joy:

2 Beğeni

Eylül’ü emzirirken bakmıştım :grin:

Şekerimsi tadı vardı :joy:

1 Beğeni

Sende kendine süt anne oldun​:joy:

2 Beğeni

Bakmaz olurmuyum ,tatlı bişey di​:face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Ben baktım, şekerli bir tadı vardı. Gerçi ben Tomris’e verdiğim her şeyin tadına bakıyorum :sweat_smile:

3 Beğeni

Valla öyle oldu :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Ben hayatta bakmam heralde çok garip olur smdide bı tuhaf oldum herşeyden tiksinen biri olduğum içindir blji demek ki neymiş bnde olan bseyide istemm :joy::joy::joy:

Ay benimde hep merak ettiğim şey çok afedersiniz ilişki esnasında vs nasıl oluyor. Sormaya hep utanmışımdır :joy:bilen varsa öğrenmek isterim

1 Beğeni

Ahahahahah :joy::joy: Kahkaha attım resmen :joy::rofl:

Cümlemi yazıya dökemedim :face_with_hand_over_mouth::joy::rofl:

2 Beğeni

:joy::joy: hhhh vallahi merak ediyorum ne yapıyım

1 Beğeni

Ben o noktasını hiç düşünmedimm hamilelik boyunca asker arkadaşı olduk eşimlee bacanak diyorum arada adama​:smiley::smiley:

2 Beğeni

Ahhahaha :rofl::rofl::rofl:Ben söyleyeyim ozaman :rofl: Süt geliyor ve o an erkeğin dünyası başına yıkılıyor. Excuse Me What GIF by Nickelodeon

4 Beğeni