arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı. Bugün süt anne konusu da olunca sormadan duramadım
Emziren anneler
Hiç sütünüzün tadını merak ettiniz mi ve tadına baktınız mı
arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı. Bugün süt anne konusu da olunca sormadan duramadım
Emziren anneler
Hiç sütünüzün tadını merak ettiniz mi ve tadına baktınız mı
Bende çok merak ediyorum ama tadina bakarmiyim bilmiyorum
Ben baktım
Baktım.Tatlımsı bir tatı var
Ben bi yerde, kocası sütünü bitirdiği için isyan eden kadını okumuştum
Baktım ama bilerek değil sıcaklık ölçeyim derken elimde damlatıp nedense hep ağzıma götürüyorum tatlı . Gecen bizim dükkana gittim süt posetinde 1 paket süt götürdüm . Erkek kuzenimde orada sütü çok sever 5 yaşına kadar emmiş ne bu diyor annemde süt demiş bardağa koyacakken yakaladım manyak dedim o anne sütü her bulduğun sütü içme
Ay karısının sütünü içe içe bitirmiş mi süt annesi olmaz mı o zaman ya
Ben baktim. Krem şantiye benziyor. Çok hafif güzel. Tam icilesi
Kendine aut anne oldun o zamn
Eylül’ü emzirirken bakmıştım
Şekerimsi tadı vardı
Sende kendine süt anne oldun
Bakmaz olurmuyum ,tatlı bişey di
Ben baktım, şekerli bir tadı vardı. Gerçi ben Tomris’e verdiğim her şeyin tadına bakıyorum
Valla öyle oldu
Ben hayatta bakmam heralde çok garip olur smdide bı tuhaf oldum herşeyden tiksinen biri olduğum içindir blji demek ki neymiş bnde olan bseyide istemm
Ay benimde hep merak ettiğim şey çok afedersiniz ilişki esnasında vs nasıl oluyor. Sormaya hep utanmışımdır bilen varsa öğrenmek isterim
Ahahahahah Kahkaha attım resmen
Cümlemi yazıya dökemedim
hhhh vallahi merak ediyorum ne yapıyım
Ben o noktasını hiç düşünmedimm hamilelik boyunca asker arkadaşı olduk eşimlee bacanak diyorum arada adama
Ahhahaha Ben söyleyeyim ozaman Süt geliyor ve o an erkeğin dünyası başına yıkılıyor.