Orijinali burada yayınlandı: Anne Karnındaki Bebeğin Gelişim Geriliği | Hamilelik Blog
Anne karnındaki bebeğin gelişim geriliği nedir? Gelişim geriliğinin nedenleri, belirtileri ve tedavi yöntemleri üzerine bilgilendirici bir makale. Bebek gelişimindeki geriliği anlama ve önleme yollarını öğrenin.
Bu durumu yaşayan hamişler var mı?
Merhaba anneler…17 haftanin icindeyim ben de…bugun doktora gittim her sey normal derken 2 hafta geri bebegin dedi dow sendromu olabilir diye detayli ultrasyona yönlendirdi…bu durumu yasayan var mi…yardimci olabilir misiniz…
Ben ikiz gebeliģim ama benimde bebeklerimden biirisi 10 gün kadar geri takipteyim
Doktorunuz ne dedi acaba…
Gelisimini kan akışını filan kontrol ediyorlar surekli zaten perinatolojideyim eğer gelisimi durur kan akisi bozulursa benim bebegimi mikrodalga yöntemi ile sonlandirabileceklerini anlatti malesef
Allahim sorun cikarmadan kavusmayi nasip etsin insallah ne diyeceğimi bilemiyorum…
Merhaba tek yumurta ikizi mi
Evet tek yumurta birinin gelişimi biraz geri olduğu için ikizden ikize kan çalma olma ihtimaline karşı hastaneye aldılar
Umudunuzu yitirmeyin Ben vazgeçmeyeceğim İnşallah sizi Çocuğunuzu Sağ Salim kucağınıza alırsınız
Benimde tek yumurta ikizi aynı plesantayi paylaşıyorlar 11+5 deyim 2 hafta da gidiyorum kontrole endişe ettiğim çok şey var umarım herkes bebeğini sağlıcakla kucağına alır
Yanlis anlamayin korkutmak degil ama cok zor bi sürec Allah yardimciniz olsun
Ben daha 11+5deyken ikiz olduklarini bile bilmiyordum 13.haftada ikili tarama testinde öğrendim
Evet biliyorum zor bi süreç 9 haftada öğrendim bende ikiz olduğunu her kontrol yaklaştıkça korkarak gidiyorum bişey mi oldu diye hayırlısı beklemekten başka yapacak bisey yok sağolun
Ben de sonuna kadar mucadele edecegim…Allahim hepimizin cocugunu saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah