Merhaba hanımlar, annelerimizin klasik davranışları var ya sizde de o haller olmaya başladı mı?
Henüz anne olmadım tam ama zaten Hamilelike alakası yok. Rahmetli annemle titizliği konusunda arada sinirlenirdim küçükken şimdi annemin 10 katı oldum. Canım annem yanımda kalsaydıda istediği gibi yaşasaydı hayatını
Annemin hep terlik ve çorap takıntısı vardı valla bana kızıyordu hep çocuğun olmayacak çorap giy terlik giy şimdide ben aynısı oldum valla kızım 7 yaşında peşine terlik çorap dolandiriyorum @Cansu hatta senin mutfak fayansti demi sana bile demiştim terliksiz basm taşa diye
Ben hic birsey demiyeyim annelerin kullandığı tüm sozler kelimeler mevcut hic şaşmaz
Erzurum’da hatta bir söz vardır belki duyan olmuştur çok sinirlenince Ermeni tohumu derlerben en çok ondan korkuyordum allahdan hiç demiyorum
Çooookkk duydun canim bende Karslıyım
Allah rahmet eylesin canım
Kış olunca soğuk su içme çorapsız dolaşma diye hep söyler 2 gündür bizde çorap giy diye dolanıyor ortada birtanemmmmm annemm
Nur içinde yatsın senin gibi güzel bir evlat yetiştirmiş ben de anneme her şeyi buzluğa koyuyor diye kızardım ben daha fazlası oldum geçen gün önce bayat ekmek yiyelim dedim ve televizyonda haberleri izlerken annem babam gibi sıkılmadan full odaklandım
Kars’ın neresi Leyla kagizmanda görev yaptık biz coookkkk severim ben karslilari Allah razı olsun ben razıyım rabbimde razı olsun 4.5 yıl kaldık kagizmanda ama karsada gidip geliyorduk sürekli
doğumdan sonra bana hep kalın giy kalın giy derdi bide sık sık yemek ye sütsn kesilmesin.
Merkez ama ben normalde hic gitmedim evlenince eşim götürdü halasi merkezde oturuyor aslen ardahanliyiz ama kars diye kaldi
Benim annemde başım ağrıyor deyim, karnım ağrıyor deyim, Allah korusun verem oldum desem namaz kılmıyorsun ondan der erkek kardeşim içinde atlet giymiyorsun ondan der o yüzden yuzden biz birşey derken arkasından onun diyeceği şeyi de söyler sinirlendiririz