Anne davranışları

Merhaba hanımlar, annelerimizin klasik davranışları var ya sizde de o haller olmaya başladı mı? :grin:

Henüz anne olmadım tam ama zaten Hamilelike alakası yok. Rahmetli annemle titizliği konusunda arada sinirlenirdim küçükken şimdi annemin 10 katı oldum. Canım annem yanımda kalsaydıda istediği gibi yaşasaydı hayatını :green_heart:

3 Beğeni

Annemin hep terlik ve çorap takıntısı vardı valla bana kızıyordu hep çocuğun olmayacak çorap giy terlik giy şimdide ben aynısı oldum valla kızım 7 yaşında peşine terlik çorap dolandiriyorum @Cansu hatta senin mutfak fayansti demi sana bile demiştim​:person_facepalming: terliksiz basm taşa diye​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ben hic birsey demiyeyim annelerin kullandığı tüm sozler kelimeler mevcut hic şaşmaz :hugs::rofl::joy:

3 Beğeni

Erzurum’da hatta bir söz vardır belki duyan olmuştur çok sinirlenince Ermeni tohumu derler​:rofl::rofl::rofl::rofl::joy::joy::joy:ben en çok ondan korkuyordum allahdan hiç demiyorum :upside_down_face:

3 Beğeni

Çooookkk duydun canim bende Karslıyım :hugs:

3 Beğeni

Allah rahmet eylesin canım

1 Beğeni

Kış olunca soğuk su içme çorapsız dolaşma diye hep söyler 2 gündür bizde çorap giy diye dolanıyor ortada birtanemmmmm annemm

1 Beğeni

Nur içinde yatsın senin gibi güzel bir evlat yetiştirmiş :bouquet: ben de anneme her şeyi buzluğa koyuyor diye kızardım ben daha fazlası oldum :woman_facepalming:t2: geçen gün önce bayat ekmek yiyelim dedim ve televizyonda haberleri izlerken annem babam gibi sıkılmadan full odaklandım

1 Beğeni

Kars’ın neresi Leyla kagizmanda görev yaptık biz coookkkk severim ben karslilari Allah razı olsun ben razıyım rabbimde razı olsun 4.5 yıl kaldık kagizmanda ama karsada gidip geliyorduk sürekli

2 Beğeni

doğumdan sonra bana hep kalın giy kalın giy derdi bide sık sık yemek ye sütsn kesilmesin.

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim kızlar amin @Cansu @Sevane

2 Beğeni

Merkez ama ben normalde hic gitmedim evlenince eşim götürdü halasi merkezde oturuyor aslen ardahanliyiz ama kars diye kaldi

2 Beğeni

Benim annemde başım ağrıyor deyim, karnım ağrıyor deyim, Allah korusun verem oldum desem namaz kılmıyorsun ondan der :sweat_smile: erkek kardeşim içinde atlet giymiyorsun ondan der :sweat_smile: o yüzden yuzden biz birşey derken arkasından onun diyeceği şeyi de söyler sinirlendiririz :sweat_smile::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni