Sizlər anketinizi kaçıncı ayda actirdiniz?
Ben 3 aylikken actirmistim.sizler?
@Azerbaycanli-Anneler
ben de 3aylıkken 3ayıma kadar doktora gitmedim hiç
Kalp atislarini ne zaman duydun peki
3aylık gittiğimde uzide oldum orda duydum hem de anket fln açtırdım cinsiyeti de onda bilmiştim
aslında hamile kaldigimizi ogrendigimiz zaman gitmeliyiz doktora ,testler yaptirmak için .
3 aylikdan cinsiyet tam biliniyormu?4 ayıma.yeni gecmiştim ,daha tam falan soylemedi sadəcə erkek dedi
benim annem dedi 3aylık olsun sonra gidersin ben 1haftalık hamileyken bilmişdim hamile olduğmu uzi zianmış bebeğe o yüzden gitmedim alttan bakıyolar diye korktum açıkcası 3aylık olduğjnda ama üstten bakıyolar
evet doktor iyiyse 3aydan da küçük 2 ay yarım fln biliniyo
Yo hayir altdan bakmiyorlar ilk defa duydum dedigini.
Ben doktora 1 ayımda gittim.uziye ise 10 haftamda3 aylık ediyor galibaama altdan falan bakma diye bisey yok ki
hani bebek üstten biryerlerni göstermiyorsa ya da bir sorun varsa alttan da bakıyilar emin olmak için alttan korktuğum içun gitmedim ama en son gittiğimde alttan baktı acıttı
O nasıl oluyor ki neyle bakiyorlar alttan?
adını unuttum güzgü diyolar galiba alttan vaginaya biraz yakmlaştırıyo herşey daha aydın gözüküyomuş alttan bakmca
Türkçe güzgü ayna demekhaa ilk defa duydumm
Anket açtırmak ne demek
Anket vallah doktorların dedigine göre ,doğum zamanı hastane ankete bakıp doğum yaptiriyor anket olmazsa gic bir hastahane kabul etkiyor doğuma ,bunun icinmiş galiba
Çok güzel soru olmuş diğer Azerbaycanlı annelerimize de çok faydası olur
Türkiyede yokmu ?
Anket kelimesi bizde sağlık terimi değil.
Anket bizde çok seçenekli soru demek
Sen anket dedin @Nergiz13 hamilelikle ilgili olduğunu anladı.
Yanlış anlama filmine baktinmi? @Cansu
filmin adı: anlış anlama mı?