26 haftalık hamıleyım 3 ayım kaldı doguma 6 aya kadar duygusal degılken bu hafta kafama en ufak seyı takıyorum durup dururken sinirleniyorum esıme kızıyorum bagrıyorum trıp atıyorum konuşmuyorum neden oluyor normaldede duygusal bırıydım herseye aglardım sımdı ufak tefek seylere bıle saatlerce aglıyorum
Hamilelikte ani ruh hali değişimleri sık görülen bir durumdur, ah şu hormonlar… Doğumdan bir süre sonra düzelecektir. O zamana kadar sinirlendiğinde hamilelikten kaynaklandığını hatırla ve sakin olmaya çalış.
Aynı sorunu bnde yaşıyorum eşime beni idare et diyorum ama hormon değişmiş o öyle bahane etme diyo dedim araştır inanmıyorsan. Bazen haykıra haykıra ağlamak istiyorum ağlarken kendimi sıkıyorum anyalan olmasn. Heleki kaynanam la yaşıyorm düzenlediğim herşey 10 dk sonra dağınık olarak görünce sinirim bozuluyor örnek mutfak tezgahı hiç temiz durmuyor hep tabak tencere. Meyvele dolaptan çıkarıp bırakıyor ne bilim. Bazen evden çıkıyorm hava almak için ama tekim yabancıyım kimse tanımıyorm olduğum şehirde piskolojim iyi değil bnce bnm
Allah sabır versin kaynanamla yasiyosan boş ver sende toplama hiç dinlenmene bak
Anladım allah sabır versın ınsallah
Ben kaynanamla yasamıyorum rahatım ama bazen sınırılenıyorum ıste
Yaaa valla bende aynı durumdayım
Hormonlar, hormonlar… Geçecek, sabredin