Kızlar 35+1 haftalığız ananas çekti canım ama öyle netten bakayım dedim erken doğum kanama vs yapabilir yazıyor tüketen varmı aranızda ya sorun yaşadınız mı?
Ananasın bu konuda hiç bir negatif etkisi yok, ablamda tüm hamileliginde kabızlığı çözmek icin tuketti, geçen gün bir jinekologun bu konuda aciklamasini gördüm o da rahatlıkla tuketebilirsiniz dedi. Bende su an kabızlık icin kullanıyorum
Geçen hafta yedim hiçbir şey olmadı. Yani kilo kilo yemiyoruz sonuçta bir şey olmaz bence
Ben sadece daha önceleri ince bir dilim yedim canım çok canın istiyor ise bir küçük üçgen yiyebilirsin
Ben hamileyken hiç yemedim ananas
Aşırıya kaçmak belki açılma yapabilir. 1-2 dilimden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Hurma da aynı şekilde doğumu hızlandırıyor. Teyzem bilemeyip bir kase mi bir kilo mu ne hurma yemiş ve erken başlamış doğumu. Dengeli yemek önemli
Ben bir iki dilim yiyeyim o halde canım çok çekerek aldım teşekkür ederim kızlar
Erken doğuma yol açmıyor. Doğum zamanı yaklaştığında aynı hurma gibi rahmi yumuşatıyor. Doğumu kolaylaştırıyor. Canınız çektiyse yiyin
Nuran ben ilk oğlum da açılmam yoktu koca iki tane yedim bı halta yaramamışti
Ahahahha onu öncesinde düzenli olarak tüketmeye başlamak lazım abla
Kız ilkinde cahildim yurtdışındaki eltim arayıp dedi ananas yedirin diye
Valla bende çok severim canım çekmişti yedim bişe olmadı ye bence
Birkaç dilimin bir etkisi olmaz o kadar. Oturup koca ananas yerseniz veya detox niyetine ananas suyu içerseniz neden olabilir. Geçen markette görüp canım çekmişti taşıyamam diyip almadım aklıma düştü şimdi bak
Ahahah Allah seni abla