Ananas tüketenler cevap verirse sevinirim

Kızlar 35+1 haftalığız ananas çekti canım ama öyle netten bakayım dedim erken doğum kanama vs yapabilir yazıyor tüketen varmı aranızda ya sorun yaşadınız mı?

1 Beğeni

Ananasın bu konuda hiç bir negatif etkisi yok, ablamda tüm hamileliginde kabızlığı çözmek icin tuketti, geçen gün bir jinekologun bu konuda aciklamasini gördüm o da rahatlıkla tuketebilirsiniz dedi. Bende su an kabızlık icin kullanıyorum

2 Beğeni

Geçen hafta yedim hiçbir şey olmadı. Yani kilo kilo yemiyoruz sonuçta bir şey olmaz bence

1 Beğeni

Ben sadece daha önceleri ince bir dilim yedim canım çok canın istiyor ise bir küçük üçgen yiyebilirsin

1 Beğeni

Ben hamileyken hiç yemedim ananas

1 Beğeni

Aşırıya kaçmak belki açılma yapabilir. 1-2 dilimden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Hurma da aynı şekilde doğumu hızlandırıyor. Teyzem bilemeyip bir kase mi bir kilo mu ne hurma yemiş ve erken başlamış doğumu. Dengeli yemek önemli :slight_smile:

1 Beğeni

Ben bir iki dilim yiyeyim o halde canım çok çekerek aldım teşekkür ederim kızlar :heart_eyes:

1 Beğeni

Erken doğuma yol açmıyor. Doğum zamanı yaklaştığında aynı hurma gibi rahmi yumuşatıyor. Doğumu kolaylaştırıyor. Canınız çektiyse yiyin :blush:

1 Beğeni

Nuran ben ilk oğlum da açılmam yoktu koca iki tane yedim bı halta yaramamışti​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ahahahha onu öncesinde düzenli olarak tüketmeye başlamak lazım abla :joy:

1 Beğeni

Kız ilkinde cahildim yurtdışındaki eltim arayıp dedi ananas yedirin diye :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Valla bende çok severim canım çekmişti yedim bişe olmadı ye bence

Birkaç dilimin bir etkisi olmaz o kadar. Oturup koca ananas yerseniz veya detox niyetine ananas suyu içerseniz neden olabilir. Geçen markette görüp canım çekmişti taşıyamam diyip almadım aklıma düştü şimdi bak :sweat_smile:

Ahahah Allah seni abla :joy::joy:

1 Beğeni