Merhaba benim şeker yüklemem vardı 50 gramlık olandan yaptırdı doktorum açlık şekerim 73 tokluk 138 çıktığı için sınırda dedi karbonhidrat intoleransin olabilir tüketimine dikkat et kırmızı et ve sebze tuket bol bol dedi meyve günde 1 porsiyonu aşma dedi bide bebeğimin suyu sinirdaymis bol su iç dedi 700 gram olmuşuz ama suyu az deyince korktum biraz zaten grip ve öksürük den dolayı antibiyotik de kullanıyorum 5 gündür 1.5 kilo verdim bide bu dönemde yemek yiyemedigim için suyu artırmak için neler yapabiliriz şekerimi de haftalık takip edicem
Bol bol su için, havuç yiyin
Bu durumdan muzdarip başka hamiş var mı
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Aynı şekilde ben varım grip oldum ama bana antibiyotik yazmadı doktor hamileyim diye amniyon sıvımı bir doktor az görmüştü biri normal demişti banada @Cansu nun dediği gibi bende havuç ve bol su diye biliyorum. Beslenmene muhakkak dikkat etmelisin bende yemek yiyemiyorum ama yiyebileceğim zamanda yediklerimi protein ağırlıklı olan şeylerle değiştirdim ki bebek kilo alsın. Birde siz kilo vermişsiniz. Ben birde şu şekilde düşünüyorum kesede kaçak olmadığı sürece bebek amniyon sıvısını yutuyor ve idrar olarak geri veriyor. Bebeğin beslenmesi artarsa amniyon sıvısıda artar
5 aylıkken hafif kanamayla acile gitmiştim bebeğin suyu az o yüzden kanaman olmuş dedi salatalık havuç marul bol bol su ev yapımı meyve suyu tüket demişti salatalık bol bol yedim marul havuç henüz çıkmamıştı çünkü bide günde en az 2.5 litre su içtim biraz zor oluyor sürekli lavabo sıkıntısı sonraki ay gittiğimde tamam iyi sıkıntı yok şu irani gayet iyi olmuş dedi
Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Teşekkür ederim evet normalde 1.5 litre içiyordum 2.5 litreye çıkardım tuvaletten çıkamıyorum ama herşey bebek için