Merhaba hamişler 33.haftadayım amniyon sıvımız fazla bebis kilolu dedi 4 haftadr diyet yapiyorum seker yok yine suyumuz azalmiyor ve artik bebegi de beni de zorluyor basindan boyle bir durum gecen var mı cozum bulan moralim cok bozuk bi yuzden erken dogum riskim de varmış
Aynı durumu yaşıyorumm geçen hafta 6 gün yatış yaptım nts de arada sancılarimda çıktı baş çevresi önde gidiyor denildi birde şu fazla yarın kontrolüm var umarım herşey yolundadır …
Rabbim yardimcimiz olsun siz kacinci haftadasiniz ? Benimde nst de kasilma cikti ama bana yatis filan demediler dinleniceksin istirahat et yesiklerine dikkat dedi ekmek pilav makarna tatli meyve bir suru sey yasak Suan dinleniyorum ama kasilmalarim var ara ara
33+ 5 oldum seker çıktı hayatımdan 16 gündür diyet yapıyorum hergun aabah akşam ölçüm yapıyorum yarın endokrin ve perinatoliji bölümlerinde randevularim var benimde kasılmalar ve sancılar var hastane paikoljosinden kaçtım yarın herşey yine belli olur hiç yoktan bakalım amin inşallah Allah sağlıkla kurtarsın bizi
Amin haftamiz ayni bende seker de cikmadi bebeginde kilosu onde gidiyor 2 hafta dedi bi sebebi de yok perinotolojiye de yonlendirmedi sadece diyet ve dinleniyorum suan yururken bile kasiliyor bakalim nasil ilerliyecegz gorucez artik Sizede tavsiyem bol bol dinlenin size bakabilecek biri varsa is yapmayin kendinizi yormayin
Her şeyimiz aynı kontrole gidip geldim su hala fazla ,diyet uzerinden devam insülin yok ama çok şükür . Sizde kilo durumu neydi
Suanda 55 kiloyum ayda 1 kilo aliyorum biz de de durumlar ayni devam ediyor zaman kazanmaya calisiyoruz Rabbim sifa versin bizlere
Amin inşallah bebişin kilosu nedir acep bize 2300 dedi
Bizede 2300 dedi 2 hafta onde gidiyor hizli kilo aliyor dedi iyi birsey mi kotu birsey mi bilemiyorum artık
Valla herşey aynı ilerliyor sonumuz guzel olur inşallah Sağlıkla
Evet aynen aminn diyete ve dinlemeye devam bakalım
Aynen öyle devam ama dinlenme konusunda biraz sıkıcı
Evet benim kaynanm ve kendi ailemden yardimci oluyorlar sagolsunlar onlar sayesinde dinleniyorum birde birinci sinifa giden bi oglum daha var idare ediyoruz senin baska cocugun var mi?
Neden bu kadar tesadüf diye düşünüyorum benimde oğlum 1.ci sınıfa başladı kendimden çok onu dusunuyorum çok ilgilenemedim onunla şimdi de penguen gibi elimden geldikçe yardımcı oluyorum 2.ci de erkek sizinde oyledir kesin
Ayy evet ikincide erkek bu kadar tesaduf olur mu oluyormus bu kadar benzerlik cok saskinim
Zamanlama da tuturursak tamamdır
Bu kadar tesaduf bosuna olamaz onu da tuttururuz
Hadi hayırlısı haberlesiriz muhakak
Tabi hayırla gelsinler