Alttan muane sonrası kanama

Merhaba kızlar ben bugün doktoea gittim 6. Haftalık 1 günlük hamilesin dedi kalp atışını duydum. Üstten göremediği için alttan muane etti hastaneden çıktım kanamam başladı bir ped kadar pantolondan çıkacak kadar kanamam olmuş şimdi biraz karnım ağrıyor ne yapmam lazım?

2 Beğeni

Kanama düşük riski olduğunu gösterir. Doktorunuzu arama imkanınız var mı?
Progestan tedavisine başlaması gerekebilir
Geçmiş olsun
Güzel bir haber arkasından endişe yaşamanıza çok üzüldüm
Kahverengi akıntınız için doktor ne yorum yaptı @Zerrinirrez

2 Beğeni

Düşük tehlikesi diye tekrar iğne vermişti. Ama şu an çok parlak kırmızı kanamam var. Evet iyi bir haber alıp böyle olması çok moralim bozuldu doktoru da arayamıyorum

1 Beğeni

@Zerrinirrez Çok üzücü, çok geçmiş olsun canım ama bence acile tekrar gitmeni öneririm çünkü çok olmuş kanaman. Orda belki yatış yapıp düşük tedavisine başlarlar

Siz yurtdışındaydınız değil mi?
Bence tekrar hemen acile gitmenizi öneririm. Aslında yataktan bile kalkmamanız gerekiyor
Kanama olursa diye doktorunla ön konuşma yapmış mıydın

1 Beğeni

Düşürdüm çok büyük bir parça acile gidiyorum şimdi

@Zerrinirrez :scream::scream:
Allah yardımcın olsun

@Zerrinirrez Yaaa, Allah yardımcın olsun canım :disappointed::pray:

1 Beğeni

Gelmis gecmis olsun canım rabbim bir daha yasatmasin rabbim seni yavrunla cennetinde
Bulusturacak.

2 Beğeni

Allah’ın mucizesi avuç içim kadar parça düşürmeme rağmen düşmemiş :palms_up_together: çok şükür iğne yaptı acil tekrardan

5 Beğeni

@Zerrinirrez Ayyy ne kadar çok sevindim anlatamam yaa. Kaç saattir çok etkilenmiştim. Çok şükür bin şükür Rabb’ime :pray::pray: Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah :pray:

1 Beğeni

Ben de çok korktum. Bebek sağlıkla gelsin.
Arkadaşım bol bol yat ve ilacını zamanında iç
İnşallah riskin biter

1 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim Allah razı olsun inanın o kadar korktum ki evden nasıl çıktık bilmiyorum o kadar kanamaya nasıl düşmemiş bilmiyorum neredeyse dizime kadar kan olmuştum düşen parçada çok büyüktü tek parça düşünce kesin dedim ama Allahın mucizesi o kadar güçlü ki duruyor şok oldum şu an hala damla damla kanamam var ama bakalım yatıyorum hep

4 Beğeni

Şükürler olsun çok çok sevindim. Minik mucize inşallah güzelce yerleşir ama riskiniz geçene kadar elinizden geldiği kadar uzanın :smiling_face:

2 Beğeni

Yorumların hepsini okudum o kadar etkilendim ki. Sonra çok güzel bir müjde vermişsiniz elhamdülillah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh​:purple_heart:

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun :palms_up_together:

1 Beğeni