Aldığınız gereksiz şeyler

Sevgili güzel anneler, hamilelikte aldığınız ama bebiş doğduktan sonra kullanmadığınız ya da çok az kullandığınız şeyler neler?

2 Beğeni

Ben sling (kanguru) almıştım ama sadece 2 kez kullandım, kullandığım zaman da belimi çok ağrıttı. Artık kullanmam

2 Beğeni

Hamilelik elbisesi, sözde doğumdan sonra da kullanılabiliyor ama doğumdan sonra hiç yakışmadı hamileyken elbise giymek hayalimdi yine olsa yine alırım

3 Beğeni

İpsiz şapka aldık ama az kullandık kafasında kalmıyordu :person_facepalming:onun yerine keşke ipli alsaydım dedim. Bide çıtçıtlı kıyafetlerin bazısı kıyafeti sökerek koptu markadanmı ne bilmiyorum ama keşke onun yerine fermuarlı tulum falan alsaydım dedim

2 Beğeni

İpli şapka keşke almasaydım.Kusyor ipleri su oluyor önlük bağlasamda.Ya da ben 5/10 dk gözümden ayırdığım zaman bi şekilde ipleri diliyle yalamaya başlıyor.Ve 0-3 ay giysilerinin bi çoğunu giydirmedim hiç küçük geldi

4 Beğeni

Eldiven ve küvet :sweat_smile: çok gereksiz bence. Bir de herkes en az 15 20 tane zıbın vs al diyordu ben almadım valla pişman da değilim. Bebek doğduktan sonra kalıbına göre almak daha mantıklı.

4 Beğeni

Eldiven bizde kullanmadık boşa masraf oldu :joy: @Zühre

3 Beğeni

Allah’tan ucuz :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu ikisini bir aldım çantayı kullanıyorum ama portbebeyi sadece hastaneden çıkarken ve bi kaç defa hastaneye giderken kullandım keske almasaymışım gereksizmis gercekten :grimacing:

3 Beğeni

Aynen ya :joy::joy:

1 Beğeni