Sevgili güzel anneler, hamilelikte aldığınız ama bebiş doğduktan sonra kullanmadığınız ya da çok az kullandığınız şeyler neler?
Ben sling (kanguru) almıştım ama sadece 2 kez kullandım, kullandığım zaman da belimi çok ağrıttı. Artık kullanmam
Hamilelik elbisesi, sözde doğumdan sonra da kullanılabiliyor ama doğumdan sonra hiç yakışmadı hamileyken elbise giymek hayalimdi yine olsa yine alırım
İpsiz şapka aldık ama az kullandık kafasında kalmıyordu onun yerine keşke ipli alsaydım dedim. Bide çıtçıtlı kıyafetlerin bazısı kıyafeti sökerek koptu markadanmı ne bilmiyorum ama keşke onun yerine fermuarlı tulum falan alsaydım dedim
İpli şapka keşke almasaydım.Kusyor ipleri su oluyor önlük bağlasamda.Ya da ben 5/10 dk gözümden ayırdığım zaman bi şekilde ipleri diliyle yalamaya başlıyor.Ve 0-3 ay giysilerinin bi çoğunu giydirmedim hiç küçük geldi
Eldiven ve küvet çok gereksiz bence. Bir de herkes en az 15 20 tane zıbın vs al diyordu ben almadım valla pişman da değilim. Bebek doğduktan sonra kalıbına göre almak daha mantıklı.
Eldiven bizde kullanmadık boşa masraf oldu @Zühre
Allah’tan ucuz
Bu ikisini bir aldım çantayı kullanıyorum ama portbebeyi sadece hastaneden çıkarken ve bi kaç defa hastaneye giderken kullandım keske almasaymışım gereksizmis gercekten
Aynen ya