Akıntısı olan

Hamilelikte akıntısı olan varmı acaba

Bennn​:melting_face::melting_face: çok su içmeyince de oluyormuş

Sürekli su içiyorum ama ne bekarligimda nede evliligimde olurdu akıntı smdi sürekli çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum beyaz akıntı oluyor sizinki de öyle mi ?

Bende de üşütünce çoğalırdı birde regli öncesi vs. Şimdi hamilelikte de var ebeye sordum rengi beyaz dışında bir renk ve kötü kokusu olursa sıkıntı demişti. Yani sorun değil beyaz olması

Benim akıntımda çok beyaz ve kokusuz

Kokusu yok onun geçmesi için her hangi bsy var mı yoksa doğum olana kadar devam mi edecek

Doktoruna sorabilirsin benim öyle sık sık olmuyor çünkü bilemiyorum o yüzden, doğum yapanlardan biri yardımcı olur belki gündüz​:smiling_face:

Bende de oluyor hamileliğin sonundayim başından beri böyle normal bir durummuş kokulu ve renkli değilse tabii

1 Beğeni

Hyr kokusu yok sadece beyaz akıntı olduğu için açıkçası biraz endişelendim teşekkür ederim :cherry_blossom:

Bir şey olmaz o zaman canım başından beri var ben de normal dedi

Iyyyyy ben ve biktim artikkkkk

Erkek bebekte daha cok oluyormuş galiba basindan beri biktim bende walla

Bende 4 haftalık hamileyim ve inanilmaz akintım var iş yerinden eve gecene kadar sırılsıklam oluyorum resmen koku cok az oluyor gibi sıkıntı olur mu

Benimki de erkek :joy:

1 Beğeni

Canım benim gebelikte oldu​:woman_facepalming:t3: maalesef keşke olmasaydı bol su tükettiğim halde oluyor.

Doktor şubat ayında fitil yazmıştı.Bir süre geçti bu ara tekrar başladı:face_holding_back_tears:

Bende 7 haftalık gebeyim.Benimde hafif akıntım oluyor ama doktor önemli bir şey olmadığını söyledi

Bende de oluyor akıntı su içmeme rağmen. Haftada bir veya iki defa denk geliyorum bi zararı yok bence klasik akıntı benim için

1 Beğeni

Merhaba doktora vs göründünüz mü sordunuz mu bende bi görünmeyi düşündüm benimde kokusuz ama yine de tedirgin oldum

Yok hayır görünmedim henüz

Gerçekten öyle oluyor sürekli günlük ped kullniyorum