Ağustos Anneleri ile Doğum Heyecanı🥳

Merhaba anneler benim gibi hanginiz Ağustos annesisiniz?:heart_eyes:
Şükür rabbime az kaldı artık :pray:
Neler hiss ediyorsunuz?
Ne hazırlıkları yaptiniz?
Hazirliklar tamammı.:innocent:
Bu konun altına paylasalim :innocent:

3 Beğeni

Biz ayni haftadayiz senle ,ayni doğurucaz galiba​:smiley::face_with_hand_over_mouth:30+4 uz şu an.Zaman bir turlu geçmiyor benim için,pazartesi doktor randevum var bakalim kaç kilo olmuş çok merak ediyorum​:face_with_hand_over_mouth:aslinda 26 siydi randevum ama doktorum İspanyaya gitmiş işle ilgili.2 haftadir orda.Ev temizliğine basladim ben,pencereleri kocamla yardimlaşip temizledik,perdeleri çikardik yikayip utuledim.yeni asdık,yikanmali battaniyeler var onlarida yikadik eltimle birlikde sag olsun,Derin temizlik yine yapicam ama bu yapdiklarimi son ayda yapamiyacam,şimdiden ayakta cok kalinca ayaklarim ağriyor şişiyir,zor olanlari simdiden yapdim.Bebek elbiselerini yikamak kaldi bir,onuda 34-35 haftamda yapmayi dusunuyorum.Alinmasi gereken her şey tamam.bir bebek arabasi kaldi onuda bebek doğdukdan sonra almayi dusunuyoruz.Yen doğan bebekle 40 gun disari cikmam diye dusunuyorum,ilk oğlumda almamişdik,kaynimin çocuğunkini kullandik,ama artik bu bebeğimde kullanimlik değil.Baya eskidi.

1 Beğeni

Bende ev işlerimi yapiyorum.bir kaç gundur agrim falan var cok ayakta duramiyorum.
Evet ayni aydayız :innocent:
İnşallah sağ salim alalım kucagimiza bebeklerimizi amin inşallah :pray:
Ben şimdi bebegimin kiyafetlerinin hepsini makineye atdım eşimle :innocent::innocent::pray:
Sericez yikandikdan sora :innocent:
Ağrım oluyor hep oturuyorum arada iş yapiyorum diye.şimdiden atayim temizlenip aradan çıksın dedim.
Sora agrim cogalir Allah korusun yapamam diye.
Bizde her seyini aldik şükür .
Bebek arabası,ayakkabisı kaldı birde kanguru’su :innocent:
Dogduktan sonra alırız inşallah
Ayakkabı daha bulamadık iyisini.

1 Beğeni

ben de 20 ağustos düşünüyorum ama özeldeki doktorumla konuşup daha net öğrenicem , annemi bekliuorum ev temizliği için hiç kalkıp yemek bile yapmaya halim yok.2 gündür de boğazım ağrıyor​:woman_facepalming: Birşey yapmak istemiyorum , bebeğin herşeyi hazır dün de bebek arabası aldı annemler , bebekten önce geldi arabamız :rofl:doğurmak kaldı artık çok heyecanlıyım hemen zaman geçse de doğursam artık diye düşünmekten uyuyamıyorum

1 Beğeni

Evet bende merakla bekliyorum o anı,heyecandan olucem artık.
Boğaz agri bendede var ,:pleading_face:

1 Beğeni

Korku dolu hissediyorum. Hiçbir şey daha tam hazır değil. Sadece bebişin eksikleri tamamlandı ama daha hiçbiri yıkanıp çantaya koyulmadı. Hem hastanede yatmam hem de memlekete gelmemiz düzenimi bozdu. Eve gidince yoğun tempo beni bekliyor :disappointed: Ya yetiştiremezsem diye büyük korku yaşıyorum

2 Beğeni

Kafa içinde düşününce saatler sürecekmiş bitmeyecekmiş gibi geliyor ama benim bir günde bitmişti. Balım da size yardım eder. Harika bir destekçiniz var :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@NURAN Merak etme arkadaşım ,bende daha sadece kiyafetini yıkadım,utulemek dolaba yerlestirmek cantasini hazirlamak kaldı.
Dolabı daha gelmedi,bende artik gelsede utuleyip rahatca dolaba yerlestirsem diyorum.
Sonra hastahane cantasini hazirlarim falan diyorum inşallah .
Yani bende tam bitirmedim.
Canını sıkacak durum yok canm.
Hepsi hall olacak seyler merak etme.:innocent:

1 Beğeni

@Songül19 merhaba nasilsin.
Doğuma az kalmiş sendede nələr hiss ediyorsun,heyecan varmı.
Bebişin hər seyi tamammı?:innocent:

Merhaba iyiyim tesekkur ederim.Henüz bebeğimin sağlık durumu netlik kazanmadı.Büyük bir keyif ve heyecanla yaptığım alışverişi bıraktım istenmeyen bir durumla karşılaşırsam çok anı kalmasın diye.Sağlığı için dua etmekten başka bir şey yapmıyorum şuan.İnşâllah herşey hepimizin istediği gibi olur.Umarım sizde herşey yolundadır.öpüyorum sağlıkla kalın :smiling_face:

1 Beğeni

Amin teşekkür ederim @Songül19
Bendede erken dogum ola bilir diye keyfim az biraz.
Sendedemi erken dogum riski?yoksa başka bir seymi?
paylasmak istemezsen saygi duyarim tabiki arkadaşım :innocent:

Kalpteki ana atar damarda sıkıntı var.Doktor henüz net birşey söyleyemedi 33 haftada daha net konuşurum dedi.Tıkanıklık olabilir,daralma olabilir ya da yapısal bir bozukluk olabilir dedi.vsd de varmış.ilk etapta yoğun bakımda kalması gerekiyormuş.hayırlısıyla inşallah hepsi geçer.Onunla kurduğum tüm hayaller nasip olur inşallah :hatching_chick:

İnsallah iyi olur canim.
Anne karnindan cikarsa iyileşe biliyormu?
Yoksa karninda diyemi oyle. @Songül19

Annenin dolaşımını kullandığı için şuan için sıkıntı olmazmış doğum sonrası tıkanıklık tamamen tıkanabilir sorun olabilirmiş.Bu yüzden prostoglandin diye bir ilaçla açık tutacaklarmış.İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz.

1 Beğeni

İnşallah canim :pray:
Allah yardimcimiz olsun bebeklerimizi korusun amin​:pray:

Kolay dır diye dusunmustum ama ,çantami hazirlayamiyorum.bebegimki hazir.
Ama kendi çantamı hazirlayamadim nereden baskayayaim,ne koyayim diye dusunup duruyorum.
Gercekten zormuş,1 aylik annemlere gidicez inşallah ,bavula neler koyayayim diye dusunmekte aklimi karistirdi.
Zorluk çeken varmı aramizda?:person_facepalming:

1 Beğeni

Annenlerde kalma durumun olmasaydı basitti de annenlerde kalacağın için birkaç paket lohusa pedi, normal ped, pijama takımları, iç çamaşırları (bolca), diş macunu/fırçası, kişisel bakım malzemelerini, dışarda giymek için de kıyafetler vs koyabilirsin arkadaşım. Aklıma gelenler bunlar şimdi :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim arkadaşım.
Yardimci oldun sende.
Annemdende sordum oda lazım olanlardan soyledi.kendimde bakacagim gozume bisey carparssa koyarım.
@NURAN iyiki varsın canım :rose:

1 Beğeni

Ağustos anneleri neler yapiyorsunuz.
Bebeginiz icin hazirliklar tamammı yoksa daha tamamlamadinizmi?
Ben hazırladım ama hâlâ tedirginim.
Acaba birsey unuttummu diye.
Yarın annemlere gidecegiz insallah dogumum orada olacak diye.
Kendim icin eşim icin kiyafet hazırladım ama acaba eksik varmi diye nedişe icindeyim

Sizler ne yapdiniz

2 Beğeni

3 Beğeni