Ağrılarım geçmiyor

Kızlar o kadar zor kötü bir hamilelik geçiriyorum ki ağrılarım asla geçmiyor gece uykumdan uyandıracak derecede Ağrılarım var sağdan sola gece dönemiyorum eşimden destek almadan yani Yeri geliyor oturup hüngür hüngür ağlıyorum az önce de hatta belimden Karnıma ve kasıklarıma doğru bir anda öyle bir ağrı girdi ki yani 20+3 değil Acaba benim kız gelmek için acele mi ediyor dersiniz Yani asla geçmiyor ağrılarım Yarın Hatta doktora gideceğiz özel hastaneye gideceğim ama doktordan Rica etsem beni Devlet hastanesine yatış için sevk ederim sizce yani çünkü geceleri bile ağlayarak kalkıyorum uykumdan En azından kontrol altına alınmasını istesem bir bakalım ne yapmam lazım yapar mı

1 Beğeni

Bence en fazla doktor önerisi yapar. Rahim kendisini doğuma hazırladığı için öyle oluyor erken doĝum riskiniz yoksa endişe etmeyin bakalım doktor ne diyecek

Abla ya Hem erken doğum riskim var hem de düşük riskim var 8 aya kadar enfeksiyon var bende de Doktorum dedi ki her an doğum yapabilirsin dedi çünkü dedi erken doğum riskin çok fazla diye söyledi bir benim mi bu şekilde geçiyor anlamıyorum Hani ebeye sordum yani Nurcuğum dedi Senin bu ağrıların beni çok korkutuyor dedim kız ani İnşallah benim kız içeride rahat duruyordur da erken gelmeyi düşünmüyordur şu an değil daha 20+3 değil gelebilir mi abla şu an hani doğma ihtimali var mıdır erken doğum riskin var ama