Ağrı olmasi

Sağ gogsumun altindaki kaburga ağrısı için napabilirim dayanılacak gibi degil

Kaç haftalık hamilesiniz

1 Beğeni

22canim ya buz kuydum bebeğe bişey olurmu

1 Beğeni

biraz ovala yavaş yavaş

1 Beğeni

Bide sıcak tut kendini havlu ısıt koy belki üşütmus yel girmiş olabilir

1 Beğeni

Fazla tutma canım Hamilelikle birlikte meme dokusunda büyüme, bebek ağırlığının artışı ile rahmin büyümesi, hormonal değişikliklerle birlikte kas-iskelet sisteminde gevşeme ve gerilme gibi nedenler dolayısıyla kaburga ağrıları sık görülür. Diyafram kasına bebeğin baskı yapmasından kaynaklanan bu şikayet, doktor önerisine göre alınan kalsiyum ve magnezyum takviyesiyle (osteocare, magnesium diasporal gibi) giderilebilir

1 Beğeni

Sıcak tuttum dahada arttı diye buz koydum bilemedim ya

Allah alla neden öyle oldu ki

1 Beğeni

8martta randavum nasıl dayanılır bu şaşırdım kaldım

1 Beğeni

Bilmiyorum canım Bebek büyüdüğü için diyir herkes kopacak kaburgam

Bebek büyüdüğü için rahme felan baskı yapar kasiklar ağrır ama kaburga garip geldi bana şuan

1 Beğeni

Buz kompleksi yap ama fazla tutma 2 dk tut kaldır tekrar et birde Kızılayin magnezyumlu sade sodasından al iç bı süre Dr gidene kadar o da iyi geliyor

1 Beğeni

Banada garip geldi bebek yukarı cikiyormus artık oyuzden organlar sıkıştırma yapıyor dediler

Hemen gonderiyim kocamı ise yarasın ben acı cekerken horluyogicik oluyom yaaa sanki tek yaptım cocugu

1 Beğeni

Allah seni :rofl::rofl:

1 Beğeni

Valla bak ben can cekisiyorum inadına horluyo şeytan diyor kır kafa tasini gıcık oluyorum fenaaa :expressionless::expressionless::expressionless:

1 Beğeni

At bir tane terlik sıçradığı an sen tepkisiz kal​:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Bebek oraya baskı yapıyor olabilir, geçmiyorsa doktorunuza danışınız

1 Beğeni

Çok mantıklı :grin::rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

8marti bekliyorm canim ilaç almam lazım umarım vardır böyle bir ilac

1 Beğeni