Ağır kabızlık

Güzel kalpli hamişler sizlere bir sorum olacak; 12 haftalik hamileyim ben, demir ilaci da kullanıyorum sanirim onun da etkisiyle cok asiri kabizlik çekiyorum, kayisi falan çözmedi, su da iciyorum ama yok, afedersiniz tuvalet iskence oldu. Ne yapmaliyim, bu konusa bilgisi, tecrübesi olan var mıdır?

Kabızlıkla alakalı yazılanları arama butonuna yazarak bulabilirsin. Çok geçmiş olsun. Bende kötüydüm kadın doğum doktoruma ilaç yazdırdım hiç kullanmadım ama sende öyle yapabilirsin

Bir çoğunu denedim, o yüzden dedim belki yaptığınız ve ise yarayan baska yöntemler vardir, ilac olarak hicbir sey vermedi doktorum. Sağolasin arkadaşım cok teşekkürler

merhaba hamile kalmadan once hem hemoroid hastasiyim hemde asiri kabiz olan bir insanim hamile kalinca bu ikiye katlandi deir ilaciyla birlikte wc de agladigimi bilirim 10 giremedigimi bilirim cözumü 4 gundur süt icemedigim icin kefir iciyorum probiyetik oldugu icin bagirsaklara cok iyi geliyor 2 3 adet ara ogunlerde kuru incir gunde 2 3 bardak kefir iciyorum o kadar iyi geldi rahatladimki gunde 2 kez wc ye gidiyorum deneyin lutfen

Canım ben sütle yulafı kaynattım Azıcık da su koydum ondan sonra muz doğradım gerçekten işe yaradı Ama tabi Onu yedikten sonra üstüne yemek falan yemedim bekledim birkaç saat bekledim işe yazımı zaten anladım ben

Merhaba, şikayetlerimiz benziyor, ben de öyle yapayim insaALLAH bana da iyi gelir, cok sağolun. Bir daha siz de yaşamazsiniz umarim, cok zor gercekten

Yulafi sevmem ama bunu da deneyecegim :slight_smile: ise yaramis olmasına sevindim canm bir daha olmasin insaALLAH

2 Beğeni

kesinlikle dene canim ben bu konudan cok muzdarip olan bir insanim diyorum ya her wc de aglanirmi ıkınamıyorum da afedersin cocuga birsey olur diye neler cektim 3 gunur gunde 2 kez gidiyorum hic sorun yok kuru incr ve kefir emin ol faydasini cok goreceksin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay insaALLAH duzeleyim cok dua edecegim sana Allah razi olsun kalbi guzel arkadasim :blush::heart:

1 Beğeni

hepimizden Allah razi olsun insallah sanada cok iyi gelir bilgi ver mutlaka merak ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

InsaALLAH canim haber ederim, cok teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

rica ederim canim​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kuru inciri zeytinyağında bir gece bekletip sabah aç karna yemekte iyi geliyor onu da deneyebilirsin. Arkadaşların önerilerini dene de şifa bul inşallah hemencecik​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de sevmem aslında ama mecbur olunca yiyor insan

1 Beğeni

Bebek dogana kadar dayanacaz ben kendimi boyle avutuyorum​:sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

İnşaALLAH canım,varolasin​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: hepsini denemekten başka çare yok, Rabbim kimseye vermesin ne illet bir şeydir

1 Beğeni

Valla bebek doğana kadar dedigin gibi her seye sabır göstercz mecburi, boynumuz kıldan ince​:grinning::grinning:

1 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Valla büyük nimet büyük tuvaleti yapabilmek Allahım zorda bırakmasın​:melting_face:

1 Beğeni

Haha kesinlikle öyle :grinning::grinning: Amin inşaALLAH canim :palms_up_together:

1 Beğeni