Guzel anne adayları selamlar, ben henuz gebeliğin başındayım herseyi merak edip araştırıyorum acaba dogru mudur diye ilk aylarda agda yaptiran var mi bir sakınca olur mu acaba
Hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben hiç ağda yaptırmadım, pek bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Ben yaptırdım ağda hiç bir problem yaşamadım
Cok teşekkür ediyorum kızlar
Sezeryan sonrası yaptıran var mı ağda dikiş izi varya konu adı ağda olunca başka konu açmadım sıkıntı olur mu @admin
Sorun olmaz canım
Merhaba @Zey hoşgeldiniz bence hijyene dikkat eden ve pembe ağda kullan yerleri tercih etmelisiniz
Genelde bir aydan sonra yaptırılıyor ama önce o dikişli yeri bırak sen bi bak tamam bir sey olmaz dediğin anda yap.
Teşekkür ederim canım benim çok sağol peki pembe ağda neden bi özelliği mi var
Ucuza kaçmak için yeşil alıyorlar. Pembe hassas cildi temsil eder yüz ve bikini ağdası için uygundur
Ben ilk aydan itibaren kendi ağdamı kendim yapıyorum bir problem yaşamadım şuan 5.ayımızdayız ilerleyen zamanlar için tabiki bir şey söyleyemem ama yine ağda düşünüyorum
Ben gebelik başından beri yaptırıyorum canım 39+5 deyim geçen hafta da yaptırdım şükür birşey olmadı
Merhaba bende yeniyim ve doğum vakti hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum bunu nasıl ayarlıyorsunuz yani afedersiniz ama doğuma temiz yakalanmak için ne yapıyorsunuz ?
Ben jilet kullandığım için her hafta alıyordum
Ya ağda 2 aylık gebeyken yaptırdım cildim çok incelmisti hamilelikte öyle oluyormuş aşırı miarardi kanadı
Ben yaptım ama kağıtlı olanından öbüründen korkuyorum
Ben de jilet kullananlardanım. O yüzden denk gelmeme gibi bir durum pek olmuyor @Badem6134
Boncuk agdalardan kullanan yerlere gidin bide temiz güvenliğiniz yerlere bende hiç öyle olmadı çünkü
Benim gittiğim yerde hep pembe kullanıyor zaten hamilelikde de hep gittim sağolsun beni dinlendire dinlendire yaptı kızcağız