Ağda yaptırmak

Guzel anne adayları selamlar​:cherry_blossom:, ben henuz gebeliğin başındayım herseyi merak edip araştırıyorum acaba dogru mudur diye​:face_with_hand_over_mouth: ilk aylarda agda yaptiran var mi bir sakınca olur mu acaba

4 Beğeni

Hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Ben hiç ağda yaptırmadım, pek bilgim yok. Bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :blush:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Ben yaptırdım ağda hiç bir problem yaşamadım

2 Beğeni

Cok teşekkür ediyorum kızlar :white_heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sezeryan sonrası yaptıran var mı ağda dikiş izi varya konu adı ağda olunca başka konu açmadım sıkıntı olur mu @admin :smiling_face:

1 Beğeni

Sorun olmaz canım :grin:

2 Beğeni

Merhaba @Zey hoşgeldiniz :bouquet: bence hijyene dikkat eden ve pembe ağda kullan yerleri tercih etmelisiniz

2 Beğeni

Genelde bir aydan sonra yaptırılıyor ama önce o dikişli yeri bırak sen bi bak tamam bir sey olmaz dediğin anda yap.

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım benim çok sağol peki pembe ağda neden bi özelliği mi var

1 Beğeni

Ucuza kaçmak için yeşil alıyorlar. Pembe hassas cildi temsil eder yüz ve bikini ağdası için uygundur

1 Beğeni

Ben ilk aydan itibaren kendi ağdamı kendim yapıyorum bir problem yaşamadım şuan 5.ayımızdayız ilerleyen zamanlar için tabiki bir şey söyleyemem ama yine ağda düşünüyorum

2 Beğeni

Ben gebelik başından beri yaptırıyorum canım 39+5 deyim geçen hafta da yaptırdım şükür birşey olmadı

2 Beğeni

Merhaba bende yeniyim ve doğum vakti hazırlıksız yakalanmaktan çok korkuyorum bunu nasıl ayarlıyorsunuz yani afedersiniz ama doğuma temiz yakalanmak için ne yapıyorsunuz ?

1 Beğeni

Ben jilet kullandığım için her hafta alıyordum

Ya ağda 2 aylık gebeyken yaptırdım cildim çok incelmisti hamilelikte öyle oluyormuş aşırı miarardi kanadı :pensive:

1 Beğeni

Ben yaptım ama kağıtlı olanından :grin:öbüründen korkuyorum :grin:

1 Beğeni

Ben de jilet kullananlardanım. O yüzden denk gelmeme gibi bir durum pek olmuyor​:sweat_smile: @Badem6134

1 Beğeni

Boncuk agdalardan kullanan yerlere gidin bide temiz güvenliğiniz yerlere bende hiç öyle olmadı çünkü

1 Beğeni

Benim gittiğim yerde hep pembe kullanıyor zaten hamilelikde de hep gittim sağolsun beni dinlendire dinlendire yaptı kızcağız :grin:

2 Beğeni