Adet ve gebelik belirtileri farkı

Merhaba arkadaşlar belki hatırlayanlar vardır ben geçen ay kimyasal düşük yaşadım. Hamile kalmak istediğim için korunmadim ad t günüme üç gün var ama göğüslerim patlayacak gibi şişmiş çok hassas bazı kokulardan midem bulanıyor ve kasıklarımda karın bölgemde çok ağrı var uyku düzenim çok bozuldu ne kadar uyusamda sanki hiç uyumamış gibiyim. Sizce bunlar hamilelik belirtisi mi ? Test yapmadım daha

1 Beğeni

Düşükten sonra en az 3 ay korunman lazımdı en azından iki ay felan keşke korumasaysin düşük tekrarlanabiliyor çünkü gününüz geçsin tekrar test yapın ama bence stres yaptıgin için öylesin erken gebelik testi al yap varsa çıkar zaten en azından kendini rahatlatirsin

Bir çok kişiye sorduğumda kimyasal gebelik gecirdiysen herhangi bir süreye veya korunmaya gerek yok dediler

Bende Ekim’de yasadim kimyasal gebelik doktorum 1 ay korun dedi rahim toparlasin üstelik değerim hiç yükselmedi 28 tek oldu kanama ile bitti zaten çok şart degil korunma ama vücudu dinlendirmek yumurta kalitesi hemde rahimin biraz daha toplaması düşüklerin önüne geçiyor sağlıkla kucağınza alın gebeysenz

Kimyasal gebelik gebelik bile değil korunmasina gerek yok

Her ne kadar gebelik olarak görülmese de sonucta sağlıksız embriyonun vücuttan atılması hem doktorumun önerisi hemde kendim bir sağlıkçı olarak fikrimi belirttim . Korunsan iyi olur zaten tam okuduysanz korunma şart değil ama daha iyi olur yeni gebelik için

Ben size bir şey demedim neden çıkıştınız pardon? Ben de yaşadım bana da doktorum korunmana gerek yok gebelik bile sayılmaz dedi. Ben başkasına cevap vermişim gördünuz inşallah

1 Beğeni

Çıkışmadım sadece bilgi verdim dediginzn doğru olduğunu ama dinlenmesinin daha iyi olduğunu söyledim çünkü kimyasallarda tekrarlıyor bende sizi etiketlemsm farkında olmadan :face_with_hand_over_mouth:ufak bir yanlış anlaşılma ama size öyle gelms kesinlikle çıkışmadım

Tamam sorun yok siz de kusura bakmayin​:pray:t2:

Estağfurullah :cherry_blossom:

İkinci gebeliğimde bende de yoğun göğüs ağrısı olmuştu. İnşallah gebesinizdir :star_struck:

İnsallah öyledir

Adetime 3-4 gün kala test yaptım negatif çıktı . Bugün adet günüm dayanamadım ve yine test yaptım pozitif çıktı :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: aranızda yeniden hamile bir şekilde katildigima çok mutluyum