Adet düzensizliği

Selam arkadaslar ben daha yeni üye oldum ve sizlere birşey sormak istiyorum adetimi en son Aralığın 20 sinde olmuştum bende polikistikover de var gecikmelerimden dolayı zaten sürekli test yapiyodum bundan iki hafta öncesi yapmıştım negatif çıkmıştı geçtiğimiz cuma tekrar yaptım silik çizgi çıktı cumartesi de kan verdim beta degerim 195 çıktı korkum şu iki kere kimyasal gebelik yaşadım ama hiç birinde beta değerim bu kadar çıkmamıştı ilkinde 20 ikincide 25 çıkmıştı sabah tekrar kan vericem ama değerinin düşmesinden korkuyorum bu şekilde başınıza geldi mi hiç iki aydır da regl olmadım ya acaba hamilelik olsa bile sağlıklı bı hamilelik olur mu gerçekten çok korkuyorum şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim

bilmiyorum ki kuzum onu duzenli verdigin beta hcg ile ogrenirsin duzenli artis olursa eger insallah olur

Merhaba @Emine.94 hoşgeldiniz :bouquet: umarım müjdeli güzel haberler alırsınız :smiling_face_with_three_hearts:

Bakalm az önce tekrardan kan verdim değerler göstericek artk yine de insan tedirgin oluyo aynı şeyler başıma gelcek diye

Çok teşekkür ederim canm insallah

ciktimi kan sonucun

Maalesef canm sağlık ocağında yaptırdım bizim burda çok acil bı şey yoksa beta testini hastane yapmiyo aile hekimliğinde yatırıyoruz doktor yarın gelin dedi

Bizi haberdar et lütfen :smiling_face_with_three_hearts:

Ben acile gidip kasıklarım aşırı ağrıyor hamilelikten şüpheleniyorum değilse de niye ağrıyor diyerek beta testi yaptırdım bir saatte çıktı sonuç :joy: insan aceleci davranıyor bu durumlarda çok merak ettim seni de sağlık ocağında yarına anca çıkar sanırımmm

Cumartesi yaptiğimiz testi bizde o şekilde yapmıştık idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum ama adetimde gecti demiştim pozitif çıkinca bu sefer doktor kendi soyledi aile hekimliğinde iki gün arayla yaptir diyince mecbur kaldım :joy:

Sonucum çıkınca yazarim canm e nabiza da düşmüyo 1 yada 2 iş gününde düşüyomuş sonuçlar

Ha o zaman yapacak bişey yok :joy::joy:

1 Beğeni

367 çikti bu sefer beta degeri doktor normal ilerliyo iki gün sonra tekrar kan alalım dedi

Hayirli olsun gebeliginiz bu sefer kimyasal değil bence değeriniz iyi artmis :pray:t2::angel:

Yani bence de kimyasal değil normal gebelik gibu görünüyor umarım öyledir :pray::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canm tek ümidim bu

Kızlar değerim 1246 çıktı şimdi

Bence çok iyi sağlıkli gebelik gözünüz aydın :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Değeriniz da gayet güzel

Çok teşekkür ederim inşallah ilerleyen zamanlarda aksilik çıkmaz

1 Beğeni