Adanada yaşayan varmı

Kızlar izmirden adanaya gelin geldim 5 ay oluyor pek tanıdığım yok hastane konusunda da çelişkiliyim önerebileceğiniz doktor varmı acaba şuan hüseyin kılıca gidiyorum adanada ünlü bi doktormuş oyle söyleniliyor canlı yayinkara falan katilmis ama bilmiyorum bu onu iyi bir doktor yapmaz önerilerinizi bekliyorun

1 Beğeni

@adana-anneleri Bekleniyorsunuz :star_struck:

Bu gruba katılabilirsiniz, üstüne tıklayarak katılmanız yeterli :blush:

Teşekkür ederimmm

Ben adanalıyım ama eşimin işinden dolayı Şırnak’tayım doğum için Allah izin verirse adanaya gelcem bende daha önce kürtaj oldum ben çok özel hastane gezdim onun için en sonunda Yüreğir Devlet hastanesinde Özgür bilgin Yeğenoğlu diye bir doktoru buldum ve çok çok iyi bir doktor sırf onun için bile gelecem Adana’ya doğum için çok bilgili bir doktor . Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Batıkentte Aylin hanım var. Gebeliğim süresince çok memnun kaldım. 24. haftamız bitti. Çok iyi ilgileniyor. Gebelik ile ilgili bilgilendirmeleri en açık şekliyle açıklıyor.

1 Beğeni

@admin Ben hem @adana-anneleri hem de @Minik.annesi gruplarına dahil oldum. Ancak @adana-anneleri grubunda mesaj bölümü görünmüyor. Ve mesaj atamıyorum. Sebebi ne olabilir?

1 Beğeni

Merhaba bende Adanalıyım eşimin işinden dolayı bende Şırnak’ta yaşıyorum, şuan Adana’dayım doğum için geldim iki aydır burdayım Yüreğir devlette muayene oluyorum balcalı bölümünde doğumu Yüreğir devlette balcalı bölümünde yapcam kısmet olursa. Burda belli bir doktor yok iki Dr var her geldiğim de değişiyor maalesef doğuma da hangi Dr olur şansıma sanırım :pensive:

Evet o doktorunda ilgisi alakası çok iyi

Şırnak merkezmi

Özgür bilgin Yeğenoğlu ordaymis galiba sordumda onu bir arastirin iyi bir doktor birde gülçin yıldırım var :slightly_smiling_face: bende Allah izin verirse Mart’ta gelecem oraya

1 Beğeni

Şimdi gruba mesaj atarbilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :cherry_blossom:

Evet canım

Yüreğir devletin kendi Dr ise bilmiyorum. Çünkü balcalı hastanesinin kadın doğum bölümünü Yüreğir devlete taşımışlar ayrı bir binada ben balcalı bölümüne gidiyorum ayrı randevu alıyorum numaradan. O yüzden belli bir Dr yok ,tek oda var ,iki Dr var birinden biri oluyor . Biraz karışık buralar ya :woozy_face: iki çocuğumu balcalıda doğurmuştum memnundum , buraya gelince araştırdık, Yüreğir devlet balcalı bölümünü önerdiler hep o yüzden buradan devam ediyorum artık az bir zaman kaldı çünkü :pensive: