Evet evet tamam bebişin cinsiyeti belli mi
Cihazları çok iyi ve gerçekten çok güzel ilgileniyor doktorum.
Evettt kız dedi doktorumuz ama ben yarın bir daha gidicem emin olmak için ![]()
Çok iyi o zaman ben altinkozadan ayrıntılı ultrason için randevu aldım Ersin Sürmelilerden
Oğuz Yücel’ e gidiyorum
Banada tahminim erkek dedi 15 Nisan da tekrar gidicem 16 haftalık olunca
Nasıl bir doktor iyi mi
Ücret ne kadarmış peki
800 TL dedi bana muayene ücreti veriyorsunuz sadece içeride kendisi yapıyor dedi
Baya iyiymiş ozaman bende doktorumla konuşup algomedde yoksa altınkozaya giderim teşekkür ederim ![]()
Askolar az önce kontrolden geldim doktorumla görüştük ayrıntılı ultrason için. Altinkoza hastanesini önermedi benim için önemli olan rapor dedi. Ya balcalı Hastanesi’ne git ya da Hakan Kalaycıya git dedi. Hakan benim arkadaşım zaten yeterince yardımcı olur dedi. Bilginiz olsun ben zaten Hakan Kalaycıdan da Altınkozadan da randevu almıştım altınkozayi iptal edecem hakan kalaycıya gidicem bilginiz olsun
Hakan kalaycı ücreti nedir peki biliyor musun cinsiyetini tam gösterdi mi minik
Ya birde şu var tabiki her doktor her hastaneyi önermez arkadaşı ise arkadaşının kliniğini önerir altınkozayı neden önermedi ki acaba
Hakan kalaycı 2.500 TL Cinsiyetimiz kız ama çok zorlanıyoruz görürken biraz inatçı göstermiyor kendini hala içimiz rahat ede ede kız diyemedik şuan 17 haftamdayım ve 13 haftadan beri kız diyor doktorumuz
Altinkozada ki doktorlar kadın doğumcu dedi ben perinataloji raporu istiyorum dedi. Detaylı ultrasonu uygun yapan bir tek özelde Hakan kalaycı var dedi diğerleri bir tık daha pahalı dedi. Ama benim çok iyi tanıdığım var dersen şehir hastanesine git dedi ilgilenecekler dersen dedi. Ya da uğraşırım dersen balcalı var ve dedi. Çalıştığımı bildiği için bu şekilde söylüyor bu arada. Ama ben uğramam özelde yaptırırım dersen direkt Hakan Kalaycıyı öneririm dedi
Memnunmusun peki ücretleri nasil
Ya aslında muayene ücreti şu an 915 TL oldu doğum ücreti de 25.000 TL idi seçimden sonra ne olur bilmiyorum ama doğum ücreti diğer hastanelere göre bana pahalı geldi muayene ücreti de diğerleri ile aynı gibi ama doktorun ilgisi gerçekten muhteşem
Telefonda sürekli ulaşabileceğimiz biri
Ya tabiki orası öyle bende algomedde doktorumun tavsiyesi üzerine nereyi önerirse oraya gideyim teşekkür ederim
Bakalım banada 13+3 de tahminim erkek dedi bende çok merak ediyorum ona göre alışverişe başlamak istiyorum karnınız büyüdü mü pekiii