Acilyardım edin kızlar

Kızlar 24 hafta hamileyim haftanın başinda bebek hareketlerinş çok net hissediyordum ama iki gündür hiçbir şey hissetmiyorum çocuğa bi’şey olmuş mudur hep elim karnımda çok korkuyorum

Bebekler 72 saate kadar uyuyabiliyor kuzum korkma kahve ve çikolata yiyip sol tarafına yatabilirsin

Biliyorum ama hafta başında çok net ve sık hissediyordum şimdi hisse demeyince korktum bide iki gündür çok yürüyüş yaptım o yüzden de korkuyorum açıkçası

Hay maşallah 72 saat mi benimki hiç uyumuyo o zaman surekli kıpır kıpır uyusam bile uyandırıyo

1. Haftaya kadar düzensiz haraketler gayet normal karşılanıyor. Güçlenme ve gelisme evresinde oldugu icin hareketlerini zaman zaman hissetmiyor da olabilirsiniz. Ayni haftalarda korkuyla saglik ocagina kendimi atıp kalp atışını dinletmelerini istemistim. Duyunca da doktorumu arayip niye böyle oldugunu sordugumda bu cevabi verdi. 30 dan sonra hareketleri her gecen gün daha keskin ve sık hissedip sayıyorsunuz istemsizce zaten. Cok endise ediyorsaniz da lutfen sıkıntı yapmayın ya saglik ocagina ya da acile basvuru yapin iciniz rahat etsin :pray::cherry_blossom:

O haftalarda bana da oluyordu. 1 gun boyunca hic hissedememek sorun oluyormuş

İçim rahatladı bu gün de hissetmezsem acile gidicem

Korkmaaa canim çikolata ye kahve icin

Öyle yapıcam inşllh minik hareket eder :heart_eyes:

1 Beğeni

Canim ana sagliga git bi kalp atisi dinle yakindir zaten icin rahat eder en azindan

Riske atma git cnm baksınlar ultrason da nolcak sanki ben 25 haftada 20 saat hissetmediğimde gittim doktor 20 saat uzun bi süre nerdeydn bunca zaman 4 saatin üstü sıkıntı dedi.

1 Beğeni

Şimdi hissettim bi kaç kere tekme attı çok şükür

2 Beğeni