Acilll yardımmm

Kızlar 25 Aralık’ta kürtaj oldum kürtaj olmadan önce hep ayın 5inde regl olurdum kürtajdan sonraki ay hiç olmadım ikinci ve üçüncü ay 8 inde oldum bu ay regl döngü takibi uygulaması 5 inde regl olacağımı gösterdi önceki regl döngüme dönmüş reglim düzene girmiş olabilir mi

Kürtaj da rahmi temizledikleri için hâliyle vücut adaptasyon süresi sağlamaya çalışıyor. Döngün 5 i gösteriyor olabilir ama yine vücudun kendine tamamen geldiğinde düzene girer ve günü belki değişebilir sonra o günden ilerlersiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu ihtimali de düşündüm ama bir sürü belirti yaşiyorum ilk gebeliğim gibi geç döllenme olabilir mi Ovulasyon testlerim 4 gün üst üste çift çizgiydi

O zaman en iyisi test yapman. Güzel haberlerini bekliyoruz :wilted_flower:

Dün yaptım işte b-good diye bir marka ama marka yorumlarını okudum çoğu kadın yalancı sonuç verdiğini söylüyor bakalım işte yarında beklicm yeniden test yaparım

Hayır hayır o testlerle uğraşma net sonuç için direk kan tahlili yaptır.

Ben ilk hamileliğimi bebe time nin kaset testiyle ögrendim adetim 5 gün gecmişti 3 4 haftalıktı

Tabi ki herkes o testleri kullanıyor ilk etapta ama ben aklında soru işareti kalmasın kesin sonuç için kan tahlili yaptır dedim :smiling_face:

Vericem canım bi kaç gün daha geçsin bugünde adet olmadım testlerde çikmadıgına göre yeni daha

1 Beğeni