Acill düşük

8+2 haftalık hamileyim 10 gün önce net bir şekilde kalp atışı duyulmuştı ondan öncesinde de duyulmuştu bugün kalp atışını duyamadık alttan muayenede de gözükmedi yarın radyoloji gördükten sonra kürtaj olabilirsin dedi doktarım yaşayan var mı böyle bir durum

Kanamanız var mı

Kanamam 15 gündür var ama bebekte yoktu kese etrafında felan hiç bişe şekilde yoktu rahim ağzında polip var ondan oluşan bir kanamam var

Bende düşük yaptım 2 defa ani aşırı kanama ve dayanılmaz bir ağrı ile başladı

Bende hiç öyle bişe olmadı doktorum bebeğin etrafında olmadığı için bu iyi bişe demişti hani hâlâ da kanamaya alakalı olduğunu söylemedi hiçbişe yoktu birden kalp atışı görülmedi

Bende 2. De kalp atısının durdugunu öğrenmiştim 4 hafta önce durmuştu hemde kalp atısı olmadıgı halde beta yükseliyordu neden radyolojiye yönlrndirdi doktor ne dedi yani

Bişe demedi yarın sabah 9.30 gibi burda ol radyolojiye git sonra sonuçlarını bana göstermeye gel kürtaj olabilirsin ona göre hazırlıklı gel dedi

Senin neden değerin öyle yükseliyormuş peki patolojiye felan gönderdiler mi

Cumartesi gitmiştim damla damla kanamam vardı fitil kullanıyordum kalp stısı yok demişti pazar günü sabah serum tskıldı kanaman çogalınca gel dedi gece yarısı gittim yatışım yapıldı öğlen de kürtaj oldum

Evet hiçbirşey çıkmadı genetik test de yaptırdm gecen haziranda 1. Bu haziranda 2 . Düşüğüm

Geçmiş olsun rabbim dayanma gücü versin çok zor bişe insan ne yapacağını şaşırıyor

Sakın uyuşturmadan kürtaj olma beni acilen aldılar uyuşturmadılar bütün hastaneyi başıma topladım mutlaka haber ver yarın ne olduguna rabbim yardım etsin şu gün yüzü suyu hürmetine

Polip olmasından kaynaklı olabilir. Bende de geçen yıl vardı adet düzensizliği ile farkedilmişti ve aldırmıstım çünkü polipler gebe kalmaya engel olabiliyor veya gebelikte düşük yaptırıyomus. Gebelik devam ederse bebeğin gelişimini etkileyerek bebekle bir büyümeye neden oluyormus adet düzensizliği ve hormon değerlerinin değişmesi gibi birçok olumsuzluga sebep oluyor. Bunu doktorum söylemişti zaten nettede yazıyor. Şuan düşük yaşıyorsanız sonrasında polipleri aldırmanızda fayda var tekrar olumsuzluklarla karsılaşmamak için

Naptın canım gittin mi hastaneye

Polip ne canım iyimi bebek